Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sípoló hang? (többi lent)

Sípoló hang? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mikor,fekszek az ágyon,akkor szoktam hallani,ilyen enyhe sípoló hangot.És olyankor tényleg azt hiszem,hogy van ott valaki,ott áll mellettem.Ez mitől van?

Máskor is szokott lenni,mikor benn vagyok a szobámba,és másik család tagom,egy másik szobában,akkor sípol,mikor mozog.És komolyan,nem tudom hogy,de evvel a sípoló hanggal meghallom,vagy az van,hogy nagyon jó a fülem,vagy nem nem tudom,mikör közeledik valaki,felém,akár 10m-erre van tőlem,és nem hallom a lépteit,akkor sípol.És onnan tudom,hogy jőnn valaki.Most akkor,mi is ez?

2011. jún. 5. 13:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Csak az a baj,hogy Én nem látom őket.

Csak sípolás.

Semmilyen szörnyet,se alakot nem látok.

Hanem,mikor egyedül vagyok,pl.Este 9 órakkor,és pl.Anyukám,a másik szobámban van,pl 15méterre,akkor hallom,hogy mozog,de nem a ''dübörgését'' hanem h sípol.

És mikor jönn be a szobámba,és akkoris elég messze van.10m-erre,akkor is hallom hogy jönn,jó tudom ez nem hallás,hanem sípol.A hallás helyett,ilyen sípolás van.Olyan mintha megérezném,hogy be akar jönni.

2011. jún. 5. 13:53
 12/27 anonim ***** válasza:
de vagany..ilyet en is szoktam hallani..:)de azert nem mondhatod hogy sipol...mert en is erzem mielott valaki bejonni a szobaba..pedig a meg a lepteit nem lahat hallani..egyszeruen olyan mintha kidugulna a fulem..es akkor nyilik az ajto..(pedig be sincs dugulva)...hasonlot erzek mikor bekapcsolom a tv-t..meg nincs kep..de hallom a hogy bekapcsolt(nem a tvben beszelokre ertem)
2011. jún. 5. 13:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudom mi ez kérdezö... Mert ha valóságos személyröl beszélsz akkor az nem paralízis...
2011. jún. 5. 13:55
 14/27 A kérdező kommentje:

13:54.

Igen hasonló mikor bekapcsolod a tv-t.

És igen tényleg olyankor,van mikor '' kidugul a füled'' pedig nem is.Csak olyankor lép szinbe.

Nem tudom,mi okozhatja ezt.

2011. jún. 5. 13:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Valószínűleg magas a vérnyomásod. Vizsgáltasd meg magad a fülészeten.
2011. jún. 5. 13:58
 16/27 A kérdező kommentje:

A pulzusom magas.

135.

Vagyis annyit mértek.

De nem tudom,hogy izgalmi állapotban voltam e.

Mivel,múltkor voltunk,sulival,orvosin,és a vérnyomás előtt barátommal..''Hülyéskedetünk'' és eléggé felvoltam pörögve,és utána 15mp-rá mérték meg.134 volt a pulzusom.

utána vagyis 1-2 hete,mennem kellett az alkalmassági vizsgálatra,és eléggé izgultam,és akkor meg 135 volt.

Itthon meg fogom mérni,minnél hamarabb.Talán ez okozhatja a sípoló hangot?

De akkor hogy hallom meeg,ha kb 15 méterre van tőlem,nem meg hallom hanem egyből sípol a fülem.

Olyan mintha, mikor bekapcsolod a Tv-.és valamelyik tv.nél ugye van az a sípoló hang,mikor bekapcsolod de még a kép nincs,nah olyasmi hang,de nem mindig jönn elő,csak mikor pontosan nem hallom az adott személy,lépteit,csak avval tudom,hogy jönn,hogy sípol.De nem mind mikor sípol a fülünk,nem olyan.Hanem enyhe sípoló hang.Vagyis nem tudom,leírni milyen hang.:/

2011. jún. 5. 14:03
 17/27 anonim ***** válasza:

1. Fülész (főleg, ha családtagok nem hallják)

2. első: írd le ide is kérlek, kíváncsi vagyok énis

2011. jún. 5. 14:27
 18/27 anonim ***** válasza:
magas a vérnyomásod
2011. jún. 5. 14:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm:)
2011. jún. 5. 14:38
 20/27 anonim ***** válasza:
mozgásérzékelő szenzor van beléd építve, ami sípoló hangot hallat, ha 10 m-es körzetedben élő vagy élettelen entitás tartózkodik.
2011. jún. 5. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!