Sípoló hang? (többi lent)
Mikor,fekszek az ágyon,akkor szoktam hallani,ilyen enyhe sípoló hangot.És olyankor tényleg azt hiszem,hogy van ott valaki,ott áll mellettem.Ez mitől van?
Máskor is szokott lenni,mikor benn vagyok a szobámba,és másik család tagom,egy másik szobában,akkor sípol,mikor mozog.És komolyan,nem tudom hogy,de evvel a sípoló hanggal meghallom,vagy az van,hogy nagyon jó a fülem,vagy nem nem tudom,mikör közeledik valaki,felém,akár 10m-erre van tőlem,és nem hallom a lépteit,akkor sípol.És onnan tudom,hogy jőnn valaki.Most akkor,mi is ez?
Csak az a baj,hogy Én nem látom őket.
Csak sípolás.
Semmilyen szörnyet,se alakot nem látok.
Hanem,mikor egyedül vagyok,pl.Este 9 órakkor,és pl.Anyukám,a másik szobámban van,pl 15méterre,akkor hallom,hogy mozog,de nem a ''dübörgését'' hanem h sípol.
És mikor jönn be a szobámba,és akkoris elég messze van.10m-erre,akkor is hallom hogy jönn,jó tudom ez nem hallás,hanem sípol.A hallás helyett,ilyen sípolás van.Olyan mintha megérezném,hogy be akar jönni.
13:54.
Igen hasonló mikor bekapcsolod a tv-t.
És igen tényleg olyankor,van mikor '' kidugul a füled'' pedig nem is.Csak olyankor lép szinbe.
Nem tudom,mi okozhatja ezt.
A pulzusom magas.
135.
Vagyis annyit mértek.
De nem tudom,hogy izgalmi állapotban voltam e.
Mivel,múltkor voltunk,sulival,orvosin,és a vérnyomás előtt barátommal..''Hülyéskedetünk'' és eléggé felvoltam pörögve,és utána 15mp-rá mérték meg.134 volt a pulzusom.
utána vagyis 1-2 hete,mennem kellett az alkalmassági vizsgálatra,és eléggé izgultam,és akkor meg 135 volt.
Itthon meg fogom mérni,minnél hamarabb.Talán ez okozhatja a sípoló hangot?
De akkor hogy hallom meeg,ha kb 15 méterre van tőlem,nem meg hallom hanem egyből sípol a fülem.
Olyan mintha, mikor bekapcsolod a Tv-.és valamelyik tv.nél ugye van az a sípoló hang,mikor bekapcsolod de még a kép nincs,nah olyasmi hang,de nem mindig jönn elő,csak mikor pontosan nem hallom az adott személy,lépteit,csak avval tudom,hogy jönn,hogy sípol.De nem mind mikor sípol a fülünk,nem olyan.Hanem enyhe sípoló hang.Vagyis nem tudom,leírni milyen hang.:/
1. Fülész (főleg, ha családtagok nem hallják)
2. első: írd le ide is kérlek, kíváncsi vagyok énis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!