Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nem tudtok ajánlani valamit?

Minekmondjam Meg kérdése:

Nem tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Igaz hogy még nagyon fiatal vagyok de az életem a nyomozás... én minden áron nyomozó akarok lenni! A paranormális jelenségek érdekelnek és főként a szellmek. Már egy relytélyt megfejtettem de nem tudnátok ajánlani vmi megtörtént dolgot vagy történetet ami után utánaolvashatnék és megfelyteném?
2011. jún. 4. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na liza,egy újabb baromságot írtál...Csak gratulálni tudok...

amúgy írd be hogy rémtörténetek..

2011. jún. 5. 13:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Scooby-doo!!!!! :)

Viccet félretéve a legfontosabb dolog szerintem ebben a "munkában" nem az, hogy ismerj mindent a szellemekről. Tanulj fizikát és pszichológiát sokat!!!! Mert ezzel a két területtel rengeteg paranormálisnak címkézett dolgot meg lehet magyarázni teljesen korrekt módon. Ne ess bele abba a hibába, hogy ezt nem veszed figyelembe!

2011. jún. 5. 13:49
 13/17 anonim válasza:
100%

1. azt hogy "relytély" még mindig úgy irjuk hogy rejtély.

2. nincs olyan szó hogy ilyesztő, max ijesztő:)

2011. jún. 5. 15:23
 14/17 Won ***** válasza:

Én is jó ideje foglalkozok paranormális témákkal, de mára már főként csak a mágia az ami az életem nagy részét kitölti.(wicca vagyok)

A probléma csak az, hogy a komolyabb mérésekhez komoly eszközök is kellenek pl.: mágneses fluxus mérő, mágnese háttársugárzás mérő, légmozgásmérő, Geiger-számláló, s ezek is csak alapok. A probléma, hogy egyik se olcsó mulatság. :(

Üdvözlettel: Won

2011. jún. 5. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Próbáld lefényképezni a láthatatlan antienergiavámpírt, aki egy ismeretlen szigeten él és annyira rejtélyes, hogy még senki sem hallott róla. Ha végeztél, akkor igazi szellemvadász leszel.
2011. jún. 7. 22:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Én hallottam, hogy Magyarországon is van valami kísértetház, nem akarok hülyeséget mondani, de mintha Debrecenben, de mindjárt utána nézek. :DDD Engem is érdekelnek egyébként ilyen dolgok, csak túlságosan parázok tőlük. xDDD
2011. jún. 25. 11:26
 17/17 Brigi Brigád válasza:
én is imádom a szellemeket,de ennyire még nem ástam bele magam.Tudok ajánlani egy szellemed sorozatot:az axn scy-fy-on van a ghost hunters szellemek nyomában.Nagyon jó én is nézem,és ajánlom neked is
2011. jún. 29. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!