Mondjátok légyszi rémtörténeteket!?
ma 00:28
Ez engem is érdekelne.
Oké.
Megkeresem. Sajna nem tudom már, hogyan akadtam rá, de nagyon érdekes sztorik voltak. Egy nő a kutatásaihoz gyűjtött a történelmi és a jelenlegi Magyarországról anyagot így a szellemjárásokról. És miután kész lett tette fel a netre is. Valódi történetek voltak ezek. Volt hogy 1600as években talált feljegyzést volt hogy az 1500as években. Mindent leírt.
Egyik rokonom tudja a z oldal pontos címét ha haza jön akkor majd megkérdem, de az csak olyan este 8 körül lesz. Szóval addig türelem, de találtam olvasgatni valót addig is.
remélem nem sokan ismeritek, mert akkor nem lesz nagy újdonság. Amúgy itt valaki hisz is bennük vagy csak félni akar egy jót?
12:06
Én azon az állásponton vagyok, hogy a természetfelettinek tartott jelenségek legnagyobb részének megvan a racionális, tudományos magyarázata, ezért mindig ezt a magyarázatot keresem elsősorban, hogy kizárjak minden lehetőséget. Viszont úgy gondolom, hogy lehetnek az emberiség által még felfedezetlen, ismeretlen dolgok és olyanok is, amiket emberi ésszel soha nem fogunk tudni megérteni.
Úgyhogy szerintem megéri az ilyen történetek között mazsolázgatni, ki tudja, mit talál az ember.
Na, meg amúgy is szeretem az izgalmas, félelmetes történeteket, úgyhogy szórakozásnak sem utolsó. :)
12:06
Ja és köszi, hogy megkeresed! Majd benézek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!