Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Jól gondolom, hogy fénylény volt?

Killgun kérdése:

Jól gondolom, hogy fénylény volt?

Figyelt kérdés
Nos,most meditáltam,és hívtam egy arkangyalt.Sikerült,minden ment,ahogy máskor is.Ám hirtelen,mikor visszatértem,de nem létem ki a meditációból,megjelent,valami fehér,angyalszárnyakkal.Bevilágította a sötétséget.Megijedtem,és kinyitottam a szemem.Most olyan,nyugodt vagyok.Kieggyensúlyozottnak érzem magam.Nem hívtam az arkangyalon kívül semmit.Csak jött valami olyan pozitív és erős energia,amit eddig nem éreztem soha.Hirtelen,gyors volt.Történt már veletek is ilyen?És jól gondolom,hogy fénylény volt?
2011. máj. 30. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem fényény volt hanrm a felsöbb éned. kár volt megszakítani a kontaktát, sok érdekes dolgot mondott volna.
2011. máj. 31. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
JÓL GONDOLOD HOGY FÉNYLÉNY VOLT. NE IJEDJ MEG NAGYON DE Ő A TÚLVILÁGBÓL JÖTT. EZ NEM VICC. TAPASZTALT JÓSNŐ VAGYOK. EZT ELHIHETED NEKEM. KÉRLEK ÍRD LE A SZÜLETÉSI ÉVED ÉS ÉN ELMONDOM HOGY MIT IS AKART VELED KÖZÖLNI. VÁROM VÁLASZOD.
2011. máj. 31. 16:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek...aki nem szkeptikus és unatkozott... ^^ Amúgy kétlem,hogy lementem volna olyan mélyre,hogy álomszerű élményem legyen.De azért köszönöm,ez is egy lehetőség.Egyébként 1x volt még ilyen...De akkor nem tettem fel a kérdést,mert tényleg közel voltam ahoz,hogy elaludjak.Most annyira nem.Majd holnap,ha kipihentem magam és felkészülök,megpróbálom újra.
2011. máj. 31. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Liza kérlek ne írj ilyen hülyeségeket mert ezt teljesen baromság,és nem tudom hogy lehetsz ennyire hülye...

Liza von staunhoff :

ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik...

na ez a magyarázat hogy baromságokat írsz:/

2011. jún. 1. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalt ezos vagyok. Képzelődtél.
2011. jún. 1. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez egy pénisz volt.
2011. jún. 1. 17:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogyan szoktál meditálni? kérlek írd le mert én is szeretnék de semmi használhatót nem találtam :S
2011. jún. 3. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!