Szétrobbanó tányér! Magyarázat? :o
Nem... De az igen, hogy anyaghibás volt a tányér, feszültség keletkezett benne, és nem bírta el a másik két tányér jelentette plusz terhet...
Ez voltaképpen egy szabályos nyomásvizsgálat teljesen szabályos hatásait mutatja... Majdnem ugyan ez történik, amikor a törőgépben a beton próbatesteket törik...
Velem is történik ilyesmi.
1)leesett a fakanàl (de miért az akasztóról?)és ràesett a fûszertartó tetejére, amely 1 métert repült, szilànkokra törve, nagy hanggal, megimételtem ugyanezt de nem törött el és nem repült.
2)elõre hajoltam az egyik fübevaló kiesett a fülembõl, darabokra tört (megpróbàltam a màsikat is leejteni, de nem tört el, 2-szer is megismételtem.)
Tegnap a sarokban a parfis, csak ùgy felborult, semmi nem ért hozzà.
Egyszer bezàrtam a kulccsal az ajtót, bementem a szobàba és hallottam nagy zajt, a kulcs nagyon mozgott a kulcslyukban. Azt hittem be akar jönni valaki.
Remélem ma este nem törik semmi.
En nem hiszek ilyesmiben, azért ismételtem meg dolgokat, szóval nem tudom hovatenni.
Nekünk is volt ilyen
Volt vastag nagyon vastag díszített tányérunk.
Asszem széttörhetetlen üvegből volt.
EGsszercsak roppant meg csörrent valami a szekrénybe.
Összetört és a legalján volt a sornak.
:):)Lehet, hogy kialakul egy kisebb földrengés, amelyet mi nem észlelünk, csak a törékeny dolgok.
Nekem egyszer az àgy nehàny màsodpercig, ùgy mozgott alattam el sem tudtam képzelni, hogy mi lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!