Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek, vajon tudnak...

Mit tegyek, vajon tudnak bántani, hogy lehet elűzni? (többi lent) Szkeptikusok ne válaszoljanak!

Figyelt kérdés

Nos,hát van egy kutyusom. Aki folyamatosan a semmit ugatja az ágyam felett.Megkérdeztem erről egy tapasztaltabb embert,aki azt állítja biztos valami rossz lélek.Én meghiszek az ilyenben,csak nagyon félek de mindetől.Szinte a szobából alig merek ki menni..

Valaki segítsen !

2011. máj. 28. 09:23
1 2
 11/19 Smartguy86 ***** válasza:
Lehet olyan, hogy a mosógép megy egy helyiségben, és a falak rezgése infrahangot generál. Vagy valahonnan ultrahangok szűrődnek be - a kutyákat ez nagyon zavarja, mert a hallásuk olyan, hogy észlelik ezeket egy bizonyos tartományban. Úgy kell elképzelni, mint ha mi emberek egy erős sípolást hallunk folyamatosan.
2011. máj. 28. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem a semmit ugatja, hanem valamiért ugat. Előbb ki kell zárni minden más dolgot, és utána jöjjenek a természetfeletti magyarázatok
2011. máj. 28. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

A mi kutyánk is szokta ugatni a semmit. Leül a szoba közepére, és kiabál. A férjem szokta is kérdezgetni, hogy mi van, most szellemet lát?? Igazából annyi van ilyenkor, hogy emberek jönnek a ház előtt az utcán, akiket mi még se nem látunk, se nem hallunk, de ő már érzékeli őket, és mérgelődik velük.

Múltkor Dr. House-t is megugatta a tv-ben. :D

2011. jún. 2. 18:32
 14/19 BlackSword ***** válasza:
69%

Bocsi az offért kérdező, sajnállak, meg bátorság!!!

De itt a remek eredménye a vérezósok hajthatatlan hülyeségének... Emberek félnek a saját szobáikban, mert egyes nemnormális gyökerek rémségeket terjesztenek... Reméllem minden vérezó most boldog, hogy egy újabb szerencsétlen ember életét tették tönkre... Egy újabb ember fél a semmitől... Csak "gratulálni" tudok...

2011. jún. 2. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok szkeptikus, de szerintem ha rossz lélek lenne, az sem mindig az ágyad felett tartózkodna.Nem tudom, milyen házban laksz, de ha laknak felettetek, vagy a tetőn, padláson van valami(kisebb állatka), ami az ágyad felett csinál olyan zajt, amit csak a kutyád hall, akkor ez is lehet az oka.Másrészt felesleges félni, mert ha tényleg rossz lélek lenne és bántani akart volna, már nyilván lett volna rá alkalma.
2011. jún. 9. 16:45
 16/19 Izééékeh11 válasza:
39%

szellemek nincsenek...

szerintem is csak azért ugat mert pl enni akar vagy mert valami hangot hall ...

nincs véletlenül a melletted lévő szobában vmi áramos cucc ? mert valószinüleg azt ugatja szegény kutyus ..

13L

2011. jún. 9. 17:23
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell semmitől se félned a kutyák gyakran ugatnak ha valamit furának tartanak és ezt nem mindig kell rossz értelembe venni. A kutyák természetüktől fogva ugatnak olykor jellegtelen dolgokat vagy legalábbis számunkra nem érthető dolgokat kifinomult érzékekkel rendelkeznek ezért még egy légy zizzenését is meghallják valószínű ott is hasonló lehet amit te nem veszel figyelembe. De ez sem biztos ugyanis ez is csak egy vélemény a sok közül öszintén szólva te döntöd el mit, miben, mért hiszel és alapján ítéled meg mi mért lehet az a jelenség amit mi pontosabban sosem érthetőnk meg igazából ezeknek a jelenségeknek a megértéseihez segíteni vagy áttéríteni tudnak hogy felfogd mi az valójában. :-)
2011. jún. 10. 18:06
 18/19 icso bogcy válasza:
szia az én kutyám is pont 1 pontra néz ugat és a kutyusom 1 szer kikergettem a szellemet ő látta csak én nem. szerintem a faterom volt az a szellem mert meghalt 3 éve . hivj 1 lelkészt hogy űzesse ki . vagy mond ezt ha jó vagy távozz el ha rossz vagy kárhozz el. ezt gyertya mellett mond el.
2015. júl. 18. 12:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerezzél macskát! Az legalább nem ugat az meg eszi őket.
2015. okt. 6. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!