Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miféle szellem-esetek történte...

Miféle szellem-esetek történtek meg Veletek? Hogyan lehet érzékelni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 20:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Épp egy ”nagy szerelem” elején álltam, 3 hónapja beszélgettem írásban és telefonon egy hölggyel, amikor is egyik nap a legjobb barátom elment bulizni. Éjjel azt álmodtam, hogy egy rózsaszín szoknyás, barna hajú lánnyal csókolózik egy lépcsőházban. Nagyon rossz kedvem volt reggel, illetve egész délelőtt, nyomasztott az álom, illetve az, hogy a barátom nem keres. Felhívtam, hallottam rajta hogy nagyon nyúzott a hangja, rossz a kedve, kérdezgettem, hogy mi a baj, de nem akarta elmondani. Eközben ő is hallotta, hogy nekem is rossz a kedvem, rákérdezett. Én elmeséltem neki az álmot, majd a végén hozzátettem, hogy persze ez csak egy idióta álom volt, tudom. A vonal végén kb. fél perces csend, majd zokogásban tört ki, hogy ő mennyire sajnálja, és nem haragszik, hogy beléptem a FB-jába, mert nyilván onnan tudom a dolgot.

Egyébként napokkal később kerültek fel képek is a FB-ra, és a csaj pontosan úgy nézett ki, ugyan olyan ruhában volt mint az álmomban, pedig előtte soha nem találkoztam vele.

máj. 24. 23:21
 32/33 anonim ***** válasza:

En nem nagyon hiszek benne, DE:

Nem hinnem, hogy a hugom total dilis lenne, de van egy fura sztorija:

Ahol lakunk, attol a lakastol kabe egy kilometerre egy epulo hazban vettunk egy kisebb lakast, majd jo lesz nekem/a hugomnak, aki elobb meghazasodik. Felepult, be van rendezve, csak nem lakik ott senki. Ha sok vendeg jon, es nem ferunk el, ott alszunk a tesommal, valamint idealis, hogyha az ember kettesben akar lenni valakivel.

Namost. Hugom rendszeresen ott aludt nagyobb ejjeli bulik utan az osztalytarsnoivel, mert gondolom nem akart abban az allapotban hazajonni. Nem egy ijedos csaj, de kabe egy honapja nem ment oda aludni.

Az ok: Nagyban alukalnak, amikor az eloszobabol zaj hallatszik. Kiment, es a falon levo kis ajto, ami a kemenypucolo nyilashoz es a vizvezetekcsovekhez megy, nyitva volt. Becsukta.

Lefekudt, mire az ajto kinyilt ujra. Felkeltette a baratnojet, es megneztek jobban. Becsuktak. Megprobaltak kinyitni, de komoly erore volt szukseg hozza. A rugo erosen huzza befele, egeszen amig el nem eri a 90fokos szoget. Peldaul ha egy patkany (amugy sincs ott, vadi uj haz+puccparade, szoval csak ugy mondom) ki akarna maszni az aknabol, akkor mar reg kiferne, az ajtocska meg visszacsapodna. Tehat valamitol teljesen kinyilt, amihez egesz komoly ero kell.

Total beparazva visszafekudtek. Az ejjel az ajto meg egyszer kinyilt, bescsuktak, villany fel, es fenyben probaltak aludni.... Aznap nem tortent mas.

Meg egyszer mereszkedtek oda. Akkor a tesom elmondasa szerint:

Harman voltak ott, aludtak, jo sotet volt. Tesom felebredt egy pillanatra, es latott egy embert allni a szoba es az eloszoba kozotti ajtoban, a kilincset fogva. Jol van, gondolta felalomban, valamelyik baratnoje kiment WC-re. Csak reggel kapcsolt, hogy kettejuk kozt fekudt, es ott voltak mellette!!!

Na jo, azt mondom, be volt parazva a regi dolgoktol, meg talan almodta, mert csak o latta.

De az a kis ajtocska az eleg meggondolando. Ma odamentem megnezni. Hat azt mas ki nem nyitja, csak egy ember...

máj. 24. 23:29
 33/33 anonim ***** válasza:
A párom éppen fürdött, én a szobában TV-ztem, ketten voltunk otthon. Egyszer csak kopogást hallottam, jellegzetesen mikor a fa ajtón kopognak. Kimentem a fürdőhöz, kérdeztem, hogy mit szeretne. Nem értette a dolgot. Megnéztem a bejárati ajtót, semmi... Vissza mentem a szobába. Újra kopogás. Ismét kimentem, még meg is dorgáltam szegényt, hogy ne szórakozzon már. Harmadjára rontok ki a szobából a kopogás hallatán, ekkor már a beépített szekrény ajtaja tárva nyitva fogadott, úgy, hogy a zár nyelve teljesen kint van. Máshogy nem is lehet becsukni, mert úgy teljesen kinyílik. Szóval két állapot van: kulcsra zárva, vagy teljesen koppig nyitva. Na most utóbbi volt, csak úgy, hogy a zár nyelve kint. Teljesen biztos, hogy nem a párom szórakozott, mert mindig zárt ajtónál fürdik, és az baromi hangos mikor kinyitják.
máj. 25. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!