Egy 12 éves fiú vagyok és iszonyatosan félek a szellemektől nem byrok egyedül a szobában lenni és nemtudom mit csináljak és nagyon félek tőlük kérem adjatok valami tanácsot?
Figyelt kérdés
12/F Kérem segítsetek borzalmas érzés!!!2011. máj. 23. 19:14
21/81 valakiakitnemismersz válasza:
Antiszero csak velem hülyéskedik csubi van rajta a Star Wars-ból de ez már tényleg gáz fiú létedre hogy egy egyszerű képet nem mersz megnyitni szerintem kellene valakivel (szakemberrel) erről beszélned hogy könnyebb legyen neked.
22/81 valakiakitnemismersz válasza:
csakis neked csináltam büdösre mert tudom azt szereted.
23/81 anonim válasza:
Tényleg csak ökörködünk.......... igazából nem nagy durranás a kép csak akkor ha feszül rajta tanga is úgy mint tavaly.
24/81 valakiakitnemismersz válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=5WMDXOU6kqs kérdező hallgasd meg ezt a számot nekem ez segít. De végig mert csak úgy hat :)
25/81 A kérdező kommentje:
tudom tudom csubi... de am csak azér féltem mert egy ilyen témában és vannak aljas emberek de amugy simán megynitnám
2011. máj. 23. 19:44
26/81 valakiakitnemismersz válasza:
Már elnézést de a Csubi becenevet csak Antiszero as Jabba használhatja... neked csak mr.valakiakitnemismersz vagy viking. De tényleg hallgasd végig rohadt jó.
27/81 A kérdező kommentje:
jah hogy "csubi" a vlakiakitnemismersz beceneve.... elnézéstn em tudtam bocsánat viking :D
2011. máj. 23. 19:48
28/81 valakiakitnemismersz válasza:
antiszero-ra pedig csak a "büdös keresztény"-t vagy a "Keresztes lovag"-ot használhatod.
29/81 valakiakitnemismersz válasza:
Igen ez a hülye Jabba találta ki.
30/81 anonim válasza:
HU!! Hát ez aztán oltárian sz@r volt. :)
Mi a helyzet Véder nagyúr sok volt a sötét oldal? ÖÖ!! Várjon kérem keresik önt a helyi csillagromboló hadosztag kérdezik hogy le-e vette magáról azt a gázmaszkot mert már úgy gondolják hogy elég gázt szívott már hogy ilyeneket hallgasson. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!