1.rész:Én felhívtam és azt mondta hogy a hívott szám jelenleg nem kapcsolható.Kérjük ismételje meg hívását később!!!Utána később felhívtam és beleszólt valami ördögi hang és azt mondta hogy már csak 666 órám van.Azaz 27 és fél nap.De gondoltam ez elég hülyeség,ezért nem foglalkoztam vele.Lefeküdtem aludni és reggel keltem mentem suliba.Bementem és nem volt semmi baj egészen addig amíg egyik szünetbe bementem wc-re és egyszer csak hallottam hogy a mellettem levő wc-be valaki sikít és hallottam egy nagy dübbenést.gyorsan rohantam volna ki a wc-ből de az ajtó bezáródott és nem tudtam kimenni.Nagyon megrémültem..:O Megnéztem mi lehetett ez a sikítás és annyit láttam hogy egy csaj feküdt ott a belei ki lettek szedve és azzal volt megkötve a nyaka meg a szemei se voltak már ott és a falra volt írva hogy már csak 650 óra,Figyellek és mellette a csajnak a szemei voltak.Elkezdtem kiabálni hogy valaki jöjjön.Be is jöttek páran és mire odanéztek már nem volt ott semmi.Ekkor láttam valami fekete árnyékot elsuhanni mellettem.Hirtelen meg se tudtam szóllalni a félelemtől.Utána suliból haza is mentem annyira megrémültem és így jobbnak láttam.Ahogy hazaértem leültem számítógépezni és tv-zni hogy ne is gondoljak erre amit láttam.Már kezdtem valamennyire megnyugodni azt hittem csak beképzeltem az egészet.Eljött az este és lefeküdtem pihenni.Egyszer csak az asztalról leesett az egyik hangfalam.Visszatettem gyorsan utána kikapcsolatam a tv-t és lefeküdtem aludni.Kb 1 óra múlva arra ébredtem fel mintha valaki a fülembe lihegne és a hideg átjárta a testem.Gyorsan felkeltem az ágyból felkapcsolatam a villanyt is.A lihegést még mindig éreztem a fülembe és rázott a hideg is.így nem mertem elaludni inkább kimentem egy kicsit sétálni az utcára.Kicsit megkönnyebbültem hogy már nem érzem a lihegést.A játszótér fele sétáltam mikor megláttam egy alakot valami kisgyerek lehetett,de elég késő volt már gondoltam odamegyek hozzá és hazaviszem.Mikor odaértem csak annyit mondott hogy vigyázz és eltűnt.Na ezek utána már hazáig szaladtam.Elég furcsa volt ez nekem.Lefeküdtem és el is aludtam.Másnap felkeltem mentem suliba és nem történt semmi különös dolog.Következő nap se volt már semmi.Gondoltam csak én képzeltem be magamnak ezeket.Megint esteledett már és elmentem megengedni a fürdővizet.Mikor zártam volna el csak annyit láttam mintha vér lenne a kádban és az arcomat láttam benne.A szüleimnek kiabáltam ők gyorsan jöttek is és ők nem láttak semmit.De már akkor nagyon sokkos állapotba voltam és ők is idegeskedtek hogy mi lehet velem.Kitalálták másnap elvisznek orvoshoz hogy megtudják mi bajom lehet.Hamar reggeledett is és mentünk az orvoshoz és bent kellett maradnom egy éjszakára.Ott kicsit nyugodtabb volt a légkör és még rajtam kívül ketten voltak a szobába.Az egyik lány elég furcsa volt mert egyfolytában a mellettem lévő sarokba bámult rémült fejjel.Már a hideg is kirázott.A másik egy fiú volt de ő elég nyugodt volt,egyfolytában mosolygott.Így telt a nap.A nagy semmittevéssel.Elég unalmas volt,de gondoltam legalább nem történnek már ilyen paranormális dolgok velem és ennek örültem.CSak este lefekvéskor is az ágyam melletti saroknál volt a lány ilyesztő tekintete.Olyan volt mintha látna valamit.Gondolkoztam beszéljek-e vele miért néz ilyen furcsán de inkább hagytam és becsuktam a szemem hogy aludjak.Elszundikáltam mikor hallom valaki/valami kaparászik a sarokban.Gondoltam csak valamelyik beteg lehet,aki nem tud aludni és unatkozik,ezért nem foglalkoztam vele.Az éjszaka közepén arra ébredtem fel hogy megint hallom a kaparászást odanéztem és elment ott egy fekete árnyék.A másik lány pedig fent volt és ismét arra nézett ahol az árnyék suhant el.Ez egyre bizarabb volt nekem.Megkérdeztem hogy miért néz oda olyan ilyesztően és hogy mit lát.Erre azt mondta a lehető legrosszabb dolgot,ami létezik a túlvilágon.Ilyedtembe feloltottam a villanyt és elkezdtem sírni.A nővérek egyből bejöttek és kérdezték mi bajom van.De nem akartam nekik elmondani,mert úgyse hitték volna nekem el.Adtak egy erős nyugtatót,amitől pillanatok alatt el is aludtam.Reggel arra ébredtem hogy a nővér a szüleimmel beszél és el akarnak küldeni pszichológushoz.Ennek nem nagyon örültem,mert én tudtam hogy ezt nem csak én találtam ki és minden igaz.Hazamentünk és szüleim kezdtek kérdezgetni hogy mi van velem mostanába,de erre csak annyit feleltemn hogy semmi bajom csak kicsit feszült vagyok.Tudtam már eltelt 7 nap azóta mióta felhívtam azt a számot és egyre jobban félek hogy mi lesz a későbbiekben.Nem merek egyedül lenni,aludni,fürödni se a napjaim félelemmel telnek el....
2011. máj. 15. 23:15
13/25 anonim válasza:
Utolsó,neked aztán van időd,ennyi kamut leírni:-)
Én a 6X6-ot hívtam egyszer,és egy taxi társaság vette fel:-O most félnem kellene?:-)
2011. máj. 16. 10:26
14/25 anonim válasza:
igen van időm.Mivel erre milyen igazságot lehetne írni? XD
azt elhiszem hogy a kisgyerekek még hisznek ebben de.....
na mindegy :)
2011. máj. 16. 12:19
15/25 anonim válasza:
Ebből lehetne egy film
felhívtam én is azt mondta egy csaj hogy nem áll rendelkezésére elegendő összeg a hívás kapcsolásához ez egy égi jel volt?
2011. máj. 16. 13:33
16/25 valakiakitnemismersz válasza:
" a tárcsázás módja megváltozott a a sikeres hívás elé tütü" még nem haltam meg de várok :)
2011. máj. 16. 19:23
17/25 anonim válasza:
0630/72547__ utolsó 2 db számjegyet találd ki. ha eltaláltad, egy lány hangot hallasz, aki azt mondja: halló? mielőtt megszólalnál, h bocsi, téves.. NE TEDD! ugyanis az a lány hang (vagyis én), a sátán. és ha meghallja azt a szót h "téves", 12 óra múlva elmegy a lakásodra, kiszedi az agyad, feldarabolja, és megeteti veled. utána eltemet a kertben. de olyan mélyre, h SOHA, SENKI nem talál majd meg. amikor eltemettelek, abban a pillanatban összerogyok, meghalok, majd eltűnök a föld felszínéről. felszívódok. ekkor te újra életre kelsz. de nem akárhogy.. TE LESZEL A SÁTÁN! az én helyem veszed át. tehát gondold meg jól, h felhívod-e ezt a számot.. /légyszi vki legyen már helyettem a sátán, mert így már 12000000 év múltán kezd unalmassá válni ijesztgetni az embereket./
ha a moderátorok ezt ki merik törölni, hozzájuk is ellátogatok..
2011. máj. 16. 21:48
18/25 A kérdező kommentje:
Jók a válaszok!Am nem hiszek én sem ebben csak kíváncsi voltam felhívta-e már vki és h milyen állam vette fel mégis mi történt csak poénból!De látom megmozgattam a fantáziákat is pl utcsó meg vki iszonyú hosszú szöveget írt még látom elötte:D
2011. máj. 16. 22:44
19/25 anonim válasza:
12:19
Na igen:-)
2011. máj. 17. 08:31
20/25 anonim válasza:
3 szer próbáltam elsőre a hívott szám nem elérhető
2 ra a hívott szám nem elérhető
3 ra NEM ÉRTED HOGY A HÍVOTT SZÁM NEM ELÉRHETŐ Ba+
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!