Milyen hatalmuk van a papoknak a démonok stb ellen? Semmilyen.
Hogy kapják meg ezt a hatalmat? Kitől kapják ezt? Beképzelik maguknak, hogy hatalmuk van bármi felett is, a hülye nép meg hisz nekik..
Ők védve vannak ezek a lények ellen?
Nem. Ők is csak emberek, mint mindenki más. Nem Superman, nem Hercules... ember! ;)
A kérdés kiírásának időpontja: ma 16:29
2011. máj. 15. 16:34
2/38 anonim válasza:
Nincsenek démonok, ezt csak az egyház hitette el az agymosott emberekkel, hogy megfélemlítse őket a csúnya gonosz démonokkal és a birkák vakon kövessék a vallás eszméit.
2011. máj. 15. 16:40
3/38 anonim válasza:
Te A Rítus című filmet nézted vagy mi?
2011. máj. 15. 16:46
4/38 anonim válasza:
A papok nem lehetnek erősebbek mert ahogy az első kommentelő is írta ők is csak emberek. Ami a szellemeket és démonokat illeti szellemek lehetnek démonok viszont nincsenek. És a kettő a szellem és démon nem ugyanaz két külön eltérő jelenség.
2011. máj. 15. 16:47
5/38 A kérdező kommentje:
16:46
Nem, azt se tudom milyen film az. Csak kíváncsi voltam, olvastam erre néhány dolgot.
2011. máj. 15. 16:55
6/38 Ozmium42 válasza:
Nem erősebbek, viszont néhányan tudják, hogy lehet távol tartani őket. Jézus erősebb, mint maga az Ördög!
2011. máj. 15. 17:04
7/38 anonim válasza:
Én egyszer olvastam egy könyvet, Stephen Kingtől a Salem's Lot-ot. Abban van egy érdekes rész, ahol egy pap szembeszáll a vámpírral, feléemeli a keresztet, amely fényleni kezd, de aztán a pap kezdi feladni, elveszteni a keresztbe vetett bizalmát és a kereszt fénye kialszik, a vámpír meg nekiesik. Ez itt annak a leírása, hogy nem számít, milyen hitet hívunk segítségül, ha az a hit elég erős. Az erő a tudatban van, nem egy élettelen tárgyban. Nem különösebben érdekel a kereszténység, az ájtatos papokat annyira sem bírom, de abban hiszek, hogy ha az ember elég erősen hisz valamiben, akkor az megnyilvánulhat.
2011. máj. 15. 17:29
8/38 anonim válasza:
A Papok az erősebbek, ott van az a Entoni Hopkinszos film, a Ritus is, ami megtőrtént eseményeken alapszik !
Meg kell tudni a sátán nevét ami belebújt az emberbe vagy a házba és utána egyszerű varázsigével ki lehet űzni onnan. Egy ősi démon kiszemelt magának egy sírásó fiút és meg akarta szálni, de ő megtudta a nevét és kiűzte.
2011. máj. 15. 17:40
9/38 anonim válasza:
És ez a rituálé pontosan ilyen módon zajlott már a mesopotámiai kultúrában is. Nem zárnám ki, hogy onnan öröklődött tovább.
2011. máj. 15. 17:56
10/38 anonim válasza:
Szellemek nem léteznek. Csak démonok. Azok erősebbek az embereknél, viszont Isten erősebb náluk, és Isten segítségével el lehet őket űzni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!