Van olyan akirol sikeresen szellemet vettek le es tovabbra vedve lett?
Ne haragudj kedves Kérdező, de szerintem egyáltalán nincs rajtad szellem.
Bebeszélted ezt a szellemes dolgot magadnak, ezért már mindenben ezt láthatod. Lehet, hogy annyira félsz, hogy ettől kerültél ilyen rossz idegállapotba.
De, ha elfogadod a tanácsomat, akkor próbáld meg ezt:
Mondd ki magadnak, hogy nincs rajtad szellem, ha rágondolsz, tereld el a gondolataidat. Próbáld meg elfelejteni az egész témát, kösd le a gondolataidat mással. Ne is olvass ilyen dolgokat.
Én biztos vagyok benne, hogy javulni fog a dolog, lehet, hogy el is múlik.
Szerintem a saját félelmeid csinálják ezt veled, nem szellemek.
Utolso: A felelmeimnek semmi koze hozza.
Azt mar eszrevettem, hogy ha lekotom magam dolgokkal, el vagyok foglalva, altalaban nem jelentkezik annyira gyakran es olyan eroteljesen. De hat ha ilyesmi egybol eszedbejut nem tehetsz rola es akkor kezdodik az egesz ujra.
Jo volna, ha csak bebeszeltem volna magamnak mindent, de ez nem ugy van.......aki nem tapasztalta meg, az nem tudja elkepzelni na.......
Utolsó vagyok.
Sajnos nem tudok mást tanácsolni. Akkor is azt mondom, hogy nincs rajtad szellem.
Nem tudom, ki mondta azt neked, hogy szellem van rajtad? Vagy magadtól találtad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!