Különleges képesség? Nagyon régóta keresem a hozzám hasonló embereket?
Nagyon régóta kutatom a választ és a magyarázatot hogy mi ez ami történik és amit érzek .... Ezt nem tudom le írni és ki fejezni amien képességekel rendelkezem... Már nagyon sok kérdésben meg írtam itt is és nagyon sok ilyen emberrel találkozam de az én esetem nagyon különleges itt van pár elérhetőség remélem össze futok valakivel.
MSN : lemon000@windowslive.com
E-mail : aqva0127@freemail.hu
Én elmondom, hogy sokszor megérzem mit akarnak mások, ha úgy tetszik "olvasok a gondolataikban", de én ezt csak megérzésnek hívom, mert ez a gondolatolvasósdi nekem túl erős kifejezés. Sokszor látok valamit, és arra gondolok, hogy most mi fog történni, és feltűnően sokszor bejönnek ezek a gondolataim. Ezt is csak megérzésnek hívom, mert a jövőbelátás is túl erős kifejezés. Nem hiszek bennük.
Valamint sokszor tapasztaltam, hogy amikor éjjel sétálok haverokkal haza (általában mindig az egyik barátomnál alszunk hétvégenként, és ők egy tanyán laknak, a város legeslegszélén, ahol nincs utcavilágítás, és át kell menni egy mezőn, hogy elérjünk a házukig, tele őrző kutyákkal), sok olyan dolgot látok és hallok, amit ők nem. Nem szellemekre gondolok, hanem jobb a hallásom meg a látásom, mint nekik.
Ez van, engem nem érdekelnek az oltások, mert mint mondtam, én nem akarok ezekkel a "képességekkel" foglalkozni, szóval az sem érdekel, hogy megvannak, az se érdekel, ha nem hiszik el nekem, az se érdekel, ha oltanak miatta.
22/L
Figyelj én unoka testvéremmel szeretnénk különleges képességet te hogyan csináltad hogy különleges vagy?
És mi a különleges erőd.Mi elhisszük hogy te különleges vagy mert mi hiszünk az ilyenekbe.Tudom sokan nem de mi igen nagyon örülnénk ha elmondanád ezt!!!És még egyszer nagyon különleges vagy akkor ezen a világon becsüld meg a különlegességedet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!