Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Különleges képesség? Nagyon...

Különleges képesség? Nagyon régóta keresem a hozzám hasonló embereket?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta kutatom a választ és a magyarázatot hogy mi ez ami történik és amit érzek .... Ezt nem tudom le írni és ki fejezni amien képességekel rendelkezem... Már nagyon sok kérdésben meg írtam itt is és nagyon sok ilyen emberrel találkozam de az én esetem nagyon különleges itt van pár elérhetőség remélem össze futok valakivel.

MSN : lemon000@windowslive.com

E-mail : aqva0127@freemail.hu

2011. máj. 2. 22:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem csinálj majd egy új msn-t mert a sok hülye idióta majd írkálni fog.Mert itt nem sok normális embert találsz csak naív gyerekeket,vagy pedig olyanokat akik nem hisznek semmiben csak hogy van egy lyuk a seggükön és.....

mert másba nem hiszem..

L19

2011. máj. 4. 17:23
 12/24 anonim ***** válasza:
ÉN normális vok majd felveszlek tihany12@freemail.hu
2011. máj. 4. 21:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Nincs semmi képességem de sokat tok az ilyenekről
2011. máj. 4. 21:45
 14/24 A kérdező kommentje:
17:23 a te kommentárod üt mindent :) Szerintem a te komid az oldalon a legjobb :)
2011. máj. 4. 21:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudok egy képességet, amivel nem rendelkezel. HELYESÍRÁS
2011. máj. 8. 16:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Énis tudok 1 olyan képességet amivel te nem rendelkezel ... tudok szoptatni hasonló lányokat mint te merev bottal ami a testem 1ik része... remélem ebből mindent le tudtál szűrni :)
2011. máj. 8. 22:02
 17/24 anonim ***** válasza:

Én nem veszlek fel, pedig néha én is furcsának tartom magamat. De inkább nem beszélek róla, és nem is akarok tudni ezekről :D Szóval szia.

22/L

2011. máj. 9. 12:48
 18/24 Perias De Vias válasza:

Szia!

Először is azt irtad, hogy nem akarod itt mindenkinek leírni, hogy mit tudsz. Akkor minek adod meg az e-Mailod? És különben is ez az oldal azért van, hogy itt lehessen megbeszélni. Nem azért, hogy itt reklámozd magad!

2011. máj. 9. 16:20
 19/24 skarma ***** válasza:
egyáltalán nem oltásként mondom, de szerintem is írj le valami konkrétumot, addig nem tudom eldönteni, hogy hasonló dolgok történnek-e velem, mint veled...
2011. máj. 9. 18:30
 20/24 A kérdező kommentje:
Figyeljetek kedves olvasók... Nem szeretnék ide ki írni semmit csak privibe ahová írtok nekem ott el mondok mindent komolyan... De itt csak kiritika folyna és oltás :)
2011. máj. 9. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!