Különleges képesség? Nagyon régóta keresem a hozzám hasonló embereket?
Nagyon régóta kutatom a választ és a magyarázatot hogy mi ez ami történik és amit érzek .... Ezt nem tudom le írni és ki fejezni amien képességekel rendelkezem... Már nagyon sok kérdésben meg írtam itt is és nagyon sok ilyen emberrel találkozam de az én esetem nagyon különleges itt van pár elérhetőség remélem össze futok valakivel.
MSN : lemon000@windowslive.com
E-mail : aqva0127@freemail.hu
Hát szerintem csinálj majd egy új msn-t mert a sok hülye idióta majd írkálni fog.Mert itt nem sok normális embert találsz csak naív gyerekeket,vagy pedig olyanokat akik nem hisznek semmiben csak hogy van egy lyuk a seggükön és.....
mert másba nem hiszem..
L19
Én nem veszlek fel, pedig néha én is furcsának tartom magamat. De inkább nem beszélek róla, és nem is akarok tudni ezekről :D Szóval szia.
22/L
Szia!
Először is azt irtad, hogy nem akarod itt mindenkinek leírni, hogy mit tudsz. Akkor minek adod meg az e-Mailod? És különben is ez az oldal azért van, hogy itt lehessen megbeszélni. Nem azért, hogy itt reklámozd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!