Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mégis mi a franccal találkozta...

Mégis mi a franccal találkoztam? Rettegek és hitetlenkedek, de saját magamat a legnehezebb becsapni.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is leszögezném, hogy egy nagyon szkeptikus lány vagyok, egyszerűen kiröhögtem azokat, akik akár a horoszkópjukban hittek, de pár hónapja olyan furcsaságok történnek velem, amiket egyszerűen nem tudok megmagyarázni.

Úgy kezdődött, hogy a családdal és egy másik családdal, akik a barátaink elmentünk sielni egy kis Francia városba még február végén. Ebben a másik családban van egy nagyon jó barátnőm is, szinte minden időnket együtt töltöttük. Volt a városban egy kis kocsma, nagyon hangulatos hely, minden este bejöttünk ide, megittunk egy pohár bort és beszélgettünk. Egyik este odajött hozzánk egy fickó és elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy angol, Londonból jött ide kikapcsolódni, nagyon jól elvoltunk, ugyan mi 20 évesek vagyunk, ő pedig olyan 26-30 között. Utána a fennmaradó pár napban még beszélgettünk, összejártunk, de ő egy nappal előttünk ment haza. Aztán amikor hazaértünk Pestre egyik reggel megláttam a buszmegállóban, odamentem hozzá, megkérdeztem, hogy miért van itt. Erre ő tökéletes magyarsággal elkezdett hozzám beszélni, közölte, hogy soha nem látott még, nem tudja, hogy ki vagyok. Megmutattam neki a telefonomon a közös képeinket, erre láthatóan megrémült és továbbállt. Tisztára lesokkolt a dolog, ahogy hazaértem írtam egy emailt a srácnak, aki szinte azonnal válaszolt, írta, hogy Londonban van. Aztán olyan egy hónapos keresgélés után megtaláltam a magyar fiút, írtam neki egy mailt, megkérdeztem, hogy találkozhatunk-e, ő beleegyezett. Amikor találkoztunk megkérdeztem tőle, hogy miért rettent meg annyira, erre olyat mondott, amitől szó szerint nem kaptam levegőt.

Közölte, hogy már többen is mentek oda az utcán, hogy találkoztak vele különböző külföldi helyeken és hogy milyen kedves volt, és ami a legelképesztőbb az egészben, hogy neki volt egy ikertesója, aki 6 éves korában meghalt egy családi nyaraláson. Mondta, hogy nézzek utána, tényleg megtaláltam a neten az adott cikket, Olaszországban nyaralt a család, a kisfiú vízbe fulladt.

Egyszerűen nem tudom, hogy mit gondoljak. Tegnap találkoztam vele, azóta sem dolgoztam fel a dolgot. Annyira hasonlítanak, hogy az elképesztő, ilyen véletlen már tényleg nincs. Úgy érzem, hogy megzakkanok, egyszerűen nem tud mit kezdeni ezzel az információval az agyam. Akárhányszor végiggondolom a dolgot, csak arra lyukadok ki, hogy az, akivel találkoztunk szellem, vagy valami halhatatlan dolog. Tudom. Idiótán hangzik, számomra is.

Azért írtam le ezt ide, hogy aki esetleg találkozott már vele az lépjen kapcsolatba velem. Az állítólagos neve George Woodstone vagy Woodstore volt, csak párszor mondta el és nem emlékszem. Magas, olyan 190 centi, szőke, kócos haja van, barna szeme. Akárhányszor találkoztunk a jobb csuklóján mindig volt egy barna, font karkötő. Ha esetleg láttátok, vagy történt már veletek hasonló dolog, írjatok.

Köszönöm, hogy végigolvastátok nem túl rövid beszámolómat.

Panna

2011. máj. 2. 13:12
 331/348 anonim válasza:
100%
Én Amszterdamban találkoztam George-al. Azt mondta, nem találta meg, amit keresett, azóta minden nap csak füvezik és riksásként dolgozik. Megtaláljátok a vasútállomás mellett, vízműkék biciklije van.
2013. szept. 1. 02:15
 332/348 anonim válasza:
50%
szerintem csak egy hozzá hasonlító embert láttál.ha létező dolog az hogy halál után itt marad a lelkünk,azt mi nem látjuk,mert egy másik dimenzióban vannak...ha nem így lenne,nap mint nap 1000 "élettelennel" találkoznánk,velünk lennének 5-en egy házba...
2013. szept. 1. 08:26
 333/348 anonim ***** válasza:

# 330/332 Időpont tegnapelőtt 12:11

Persze, ezeket elhiszem. De ő maga sosem jelentette ki, hogy kamu volt. Mindegy, nem olyan fontos amúgy. :)

2013. szept. 1. 20:48
 334/348 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem olyan jó lett volna ha lett volna ennek a sztorinak folytatása. Akár kamu akár nem. :D Bár én az elején megvoltam győződve hogy igaz de a vége fele már kezdtem biztos lenni benne hogy sajna kamu, igaz nem írta le a kérdező az igazságot. De az már biztos hogy egy jó kis filmet lehetne ebből a történetből készíteni :DD
2013. szept. 13. 22:58
 335/348 anonim ***** válasza:
most akkor kamu vagy mi? :D :D
2013. szept. 14. 09:40
 336/348 anonim ***** válasza:
szerintem az, nem is folytatta a történetet meg semmit sem mondott :D
2013. szept. 14. 12:38
 337/348 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom, hogy még hányan követitek nyomon a kérdésem, de az idei nyárig semmi különös nem történt a sztorival kapcsolatban. Viszont júniusban kaptam egy emailt George-tól, a sráctól, akivel Franciaországban találkoztunk. Azt írta, hogy Budapesten utazik át és szívesen találkozna velem, bár csak egy estét marad a városban, Kijevbe utazik tovább. Beleegyeztem bár még mindig tartottam tőle, hogy mi lehetett ez az egész a másik sráccal, de reméltem, hogy pár dologra választ kaphatok. Fel is dobtam, hogy menjünk el este sétálni a Margit szigetre, amibe nagyon vonakodva ugyan, de beleegyezett.

Az este tök normálisan kezdődött, nagyon megörült nekem, beszélgettünk, sétáltunk, bár furcsa volt, hogy a szigeten nagyon feszengve kezdett el viselkedni. Már éppen azon voltam, hogy rákérdezzek egy-két dologra a pár évvel ezelőtt történtekről, amikor egyszerre pánikba esett hangon kérdezte tőlem, hogy "te is látod?". Visszakérdeztem persze, hogy mit, amire azt válaszolta, hogy a kisfiút, aki a vízben sikoltozik és erre elkezdett a víz felé rohanni. Nem tudtam már megállítani, lerohant a sziklákhoz, de mire néhány másodperc múlva odaértem, már nem láttam senkit. Pánikba estem, éppen a rendőrséget akartam tárcsázni, amikor hívott egy rejtett szám, gondolkodás nélkül felvettem... Ő volt az, George, lihegő hangon annyit mondott, hogy sajnálja, de nem tud magyarázatot adni a történtekre, ne aggódjak, jól van, majd azonnal le is tette.

Fogalmam sincs, hogy honnan tudhatta a számom, mert soha nem adtam meg neki. Azt hittem, hogy ennek az egésznek nem lesz folytatása, teljesen össze vagyok zavarodva, eddigre sikerült elhitetnem magammal, hogy csak a véletlenek hülye összjátéka volt mindez, de ismét nem értek semmit.

2013. dec. 1. 19:44
 338/348 anonim ***** válasza:
100%
és ezt miért másik felhasználóként írtad le nekünk?
2013. dec. 1. 19:56
 339/348 anonim ***** válasza:
100%
Mert elfelejtettem a régi loginomhoz a jelszót, viszont ezzel a felhasználónevemmel követem a kérdést.
2013. dec. 3. 13:58
 340/348 anonim ***** válasza:
100%
van jelszóemlékeztető... :D
2013. dec. 3. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!