Mekkora a 24 karátos tudás, hogyan lehet annyi nekem?
Valahol Uri Gellernél olvastam, hogy a legmagasabb parafenomenális tudással Jézus rendelkezett, Ő 24 karátos volt. Megpróbáltam utánanézni, hogy mit jelent a karát és ezeket az oldalakat találtam, de nem értem most sem, hogy mit jelent ez.
Ha fejlesztem a karátom, akkor parafenomén leszek és vagy felemelkedek ? Hogyan csináljam, mit jelent ez ? Mit jelent a karát ?
"Hallani olyan helyekről, ahol a tagok spirituális szintjét egytől tízig pontozzák, sőt olyanról is, ahol karátban mérik (még szerencse, hogy ebben a koordinátarendszerben Jézus Krisztusnak megítélték a 24 karátot...)"
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Jézus 24 karátos beavatott volt magyarán szólva.
Miért akarsz te akkora tudást? Az egodnak jól esne ha olyan nagy beavatott lennél? Jó volna különlegesnek lenni:)
Erre születni kell. Aki kiválasztott annak a tudtára adják a maga idejében.
AZ utolsónak:
Nem igaz, hogy a 24 karát azt jelenti, hogy: 1/24-ed része arany. Az a színarany!
Gondolj bele, akkor a 18 karátos mért értéktelenebb és keményebb?
Már elnézést de a tudást hogy lehetne mérni?
Figyelj én nem vagyok senki, nem is akarlak meggyőzni csak gondold át:
Mi számít az életben?? Hogy Uri akárki szerint hány karátos a tudásod?? Ez egy nagy baromság. Besorolás, megbélyegzés. Csak az életben tudod bebizonyítani h mit tudsz.Én is tudom hogy amit látunk az nem minden de egyenlőre a földön vagyunk emberként. Hibáink vannak, mindig is lesznek. Azért küzdünk, hogy tanuljunk ezekből!Addig nem szerezhetjük meg sem Jézus sem Isten tudását amíg nem dolgozunk meg érte. Műveld magad a lelked és boldog leszel más áhított és elérhetetlen tudása nélkül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!