Ez miért volt? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
amikor haverom kimondta 3-szor azt hogy Bloody Mary, de nem volt sötét meg nem is tükör volt hanem egy garázsajtó amibe látod picit magad. tehát amikor kimondta, vagyis miközben mondta nagyon megszédültem. :S jelent valamit?2011. ápr. 28. 19:29
1/24 anonim 

válasza:

rossz a vérkeringésed
vagy bloody mary lecsapolt
2/24 A kérdező kommentje:
most komoly?
ez ellen mit lehet tenni?
2011. ápr. 28. 19:36
3/24 anonim 

válasza:

Szerintem csak leesett a vérnyomásod mert nagyon ráizgultál h mi fog történni.
4/24 A kérdező kommentje:
oké. köszönöm. de akkor ha minden igaz nincs para?
2011. ápr. 28. 19:44
5/24 anonim 

válasza:

nincs para :D meghaltál? nem haltál meg....
6/24 anonim válasza:
Úr Isten! Ilyenekkel szórakoztok???? HA valaki hívja BM-t, akkor ő valahogy tudtára adja az embereknek, hogy ott van...ilyenekkel ne játssz...lehet valamelyik éjjel, mikor elég sötét lesz, és nemcsak garázsajtó, akkor lecsapol...nem tudhatod...:D
7/24 A kérdező kommentje:
nem is én hívtam...
2011. ápr. 28. 20:03
8/24 A kérdező kommentje:
meg amúgy is többször nem csinálom vagyis még egyszer sem csináltam...
2011. ápr. 28. 20:05
9/24 anonim 

válasza:

Látom neked sem jutott túl sok ész:) Este nézd meg a paranormal activity 1-2 részét mert ugye az is igaz történet! Valószínű h veled is vmi ilyen fog történni. Az elején mindig csak egy kis szédüléssel kezdődnek az események .. aztán hajnali 3:33kor a gonosz szellemjetidémon a szobádba fogja reptetni körbe körbe az ektoplazmásspermás kotonjait végül pedig beleélvez a szádba. hívj egy démon űzőt. ha gondolod és segíthetek házhoz megyek az óradíjam pedig CSAK neked akciósan 299.999 ft.
10/24 anonim válasza:
A terhesség első jele a szédülés...lehet kis BM van benned...akkor tette beléd...mindegy a nemed...belülről fog felemészteni. Nem érzed mostanában, h hányingered van, több kaját kívánsz, na és többször gorombáskodsz, vagy verekednél? ez a kis jövevényre utaló jel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!