Különös dolog történt velünk, amikor meglátogattuk édesapám sírját. Mi lehetett ez?
Próbálok minden körülményt leírni, nem tudom, mi számíthatott, mi nem. Édesapám másfél éve meghalt. Én azóta elváltam a férjemtől és új párom van. Ő először járt velem apukám sírjánál, és egy éves kisfiam is velünk volt. Ahogy a sír mellé értünk, a párom, (aki amúgy rendkívül érzékeny mások kisugárzására)szinte ledermedt, alig tudta kinyögni, hogy vegyem át a kicsit, aki, amikor a párom eltartotta magától, először rémülten balra nézett, mintha lenne ott valaki, és attól félne, neki akarja adni (rajtunk kívül más ember nem volt ott), és csak aztán felém, s nyugodott meg, hogy én veszem át. A párom eltántorgott a sírtól, zokogott (nem jellemző rá, hogy sírós lenne). Később azt mondta, olyan erős fájdalom-kisugárzást érzett, és annyira elöntötte őt, hogy még hasonlót sosem tapasztalt. Olyan érzés volt számára, mintha az én síromnál állna.
Amikor lementünk az autóhoz, még mindig a hatása alatt állt, és a feje és fájni kezdett. Megöleltem, próbáltam a szeretetünkre koncentrálni, és pozitív energiát adni neki, s ettől el is múlt a fájdalom minden formája. Az volt az első mondata, hogy: "köszönöm, most már újra magam vagyok", és ő maga sem tudta megmagyarázni utána, hogy miért így fogalmazott. Én nem éreztem az egészből semmit, sőt, mindig meg szokott érinteni a hely, és édesapám emléke, de most szokatlanul érzéketlen, mondhatni közömbös voltam a sírnál.
Egyikünk sem került még hasonló helyzetbe, 30 fölötti, komoly hivatással bíró emberek vagyunk, nem is hittem volna el, ha valaki csak meséli.
Kérem, aki nem hiszi el, az inkább ne kommentelje, én is tudom, hogy hihetetlen sztori.Akivel történt hasonló, vagy van ötlete, mi lehetett ez, örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm.
Egyetértek az előző válaszolóval!
Ne aggódjatok emiatt, Csak próbáljátok elengedni apukádat.
Ez csak Az édesapád depressziója és halála elötii érzése miatt történhetett meg. Ha nem ragaszkodtok görcsösen hozzá tényleg nem lessz semmi baj. Sok szerencsét!
Üdv.:Zimu
Kedvesem elolvasta a bejegyzéseket, és azt mondja, hogy egyértelműen nem depressziós, világra haragvós, vagy bármi olyan érzés volt, ami édesapa halála előtt jellemző lehetett rá, hanem tiszta mély fájdalom és szomorúság, mintha a párját veszítette volna el. Azért is mondta azt akkor rögtön, hogy olyan érzés volt, mintha az én síromnál állna.
Mi arra jutottunk, így a kommentjeiteket olvasva, és más szempontokból is végiggondolva, hogy édesapám nem a saját, hanem édesanyám érzéseit mutatta meg neki. Lehet, hogy nem is akaratlagosan, csak a párom futott bele véletlenül, mert teljes nyitottsággal, és azzal az érzéssel tartott velem, hogy osztozzon az érzésemben. Csak máséban sikerült.
szia!
igaz én nagyon fiatal vagyok, de nézd el nekem kérlek. látom a szellemeket, ismerem őket nagyjából. fontos tudnod, hogy a hiedelemmel ellentétben a szellemek általában nem a sírjuknál vannak, vagy a volt házukban, vagy a haláluk helyén. de ebbe nem is szeretnék belemenni. lényeg az, hogy nem feltétlenül kellett édesapád szellemével találkoznotok. sőt!!! lehet egy teljesen idegen szellem, aki pont arra járt, és ő siratta a szerelmét. ennyi az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!