Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha a tükörbe szorult egy...

Ha a tükörbe szorult egy szellem, mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Összetörhetem?Mik a jelei ?
2011. ápr. 19. 14:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A házban halt meg az apád?
2011. ápr. 27. 10:47
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen a házban halt meg... :(

2011. ápr. 28. 18:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Akk ő van a tükörben
2011. ápr. 29. 22:44
 24/31 anonim ***** válasza:

Na ácsi!

Attól, hogy az édesapját a házban veszítette el még nem zárhatjuk ki a lehetőségét, hogy mégis valaki más van a tükörben!! Mondjuk a gyári munkás, aki a csiszolóban halt meg, vagy tudomisén... Ha összetöri, és tényleg kiszabadul a szellem, ki garantálja, hogy az az édesapja lesz, nem egy ártó valaki?

Ha nem félsz - én félnék - esetleg kérdezd meg a tükörtől, hogy "Apa, Te vagy az?" vagy valami ilyesmit. Hátha...

Egyébként közlekedik a tükrök között vagy ahhoz az egyhez kötődik?

2011. máj. 1. 17:38
 25/31 anonim ***** válasza:
Ja igazad van de az apja szelleme a legvalószínübb
2011. máj. 1. 22:01
 26/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kész vok idegileg...

Húsvét vasárnap meghalt a nagymamám is,aki a házban lakott azóta is.Ő is a házban halt meg....be sem merek menni azóta,pedig hagyatéki leltár is lesz.... :(

Temetés már volt,de csak most jutott eszembe,hogy a tükröt is el kellett volna talán temetni :( ?

De hát volt is akkor ez eszembe.

Köszönöm a válaszokat :(

2011. máj. 2. 17:18
 27/31 A kérdező kommentje:

Bele sem mertem nézni a tükrökbe azóta(a háznál),tehát erre nem tudok válaszolni,hogy csak az a tükör,vagy másik tükröknél is van-e az árny :(

Mamám szegény 86 éves volt és mindig mesélt egy-két dolgot,hogy gyerekek járnak nála,láng csapott ki a tv-ből...és szoktak nála lenni idegen emberek,akik nem beszélgetnek vele :o

Sokan csak megmosolyogták,én hittem neki és még 1-2 ember,aki látta az árnyt.Ők azóta nem voltak a háznál,csak én.De amióta mama meghalt :( én sem akarok és nem is merek bemenni :(

Ráadásul mindig olyan érzésem volt,hogy nem ketten vagyunk.(mama és én)Olyan volt,mintha lenne más is a szobában :o

2011. máj. 2. 17:24
 28/31 A kérdező kommentje:

Félelmetes...

Fogalmam sincsen mit kellene tennem :(

2011. máj. 2. 17:26
 29/31 anonim ***** válasza:
ÉN sem tom mi legyen a tükörrel de mivel tom hogy médiumot nem akarsz hívni mert hülyének néznének van pár csináld magad cucc pl tegyél minden szoba minden sarkába tegyélsót meg keresztet az egy fölé szenteltvizet a sarkokba kereszt formában olvass bibliát hangosan
2011. máj. 2. 22:15
 30/31 anonim ***** válasza:

elösszöris nem hiszek szellemekben .

a Második kérlek fogadd őszinte részvétemet.

2011. máj. 8. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!