Ha a tükörbe szorult egy szellem, mit kell tenni?
Köszönöm a válaszokat!
Igen a házban halt meg... :(
Na ácsi!
Attól, hogy az édesapját a házban veszítette el még nem zárhatjuk ki a lehetőségét, hogy mégis valaki más van a tükörben!! Mondjuk a gyári munkás, aki a csiszolóban halt meg, vagy tudomisén... Ha összetöri, és tényleg kiszabadul a szellem, ki garantálja, hogy az az édesapja lesz, nem egy ártó valaki?
Ha nem félsz - én félnék - esetleg kérdezd meg a tükörtől, hogy "Apa, Te vagy az?" vagy valami ilyesmit. Hátha...
Egyébként közlekedik a tükrök között vagy ahhoz az egyhez kötődik?
Sziasztok!
Kész vok idegileg...
Húsvét vasárnap meghalt a nagymamám is,aki a házban lakott azóta is.Ő is a házban halt meg....be sem merek menni azóta,pedig hagyatéki leltár is lesz.... :(
Temetés már volt,de csak most jutott eszembe,hogy a tükröt is el kellett volna talán temetni :( ?
De hát volt is akkor ez eszembe.
Köszönöm a válaszokat :(
Bele sem mertem nézni a tükrökbe azóta(a háznál),tehát erre nem tudok válaszolni,hogy csak az a tükör,vagy másik tükröknél is van-e az árny :(
Mamám szegény 86 éves volt és mindig mesélt egy-két dolgot,hogy gyerekek járnak nála,láng csapott ki a tv-ből...és szoktak nála lenni idegen emberek,akik nem beszélgetnek vele :o
Sokan csak megmosolyogták,én hittem neki és még 1-2 ember,aki látta az árnyt.Ők azóta nem voltak a háznál,csak én.De amióta mama meghalt :( én sem akarok és nem is merek bemenni :(
Ráadásul mindig olyan érzésem volt,hogy nem ketten vagyunk.(mama és én)Olyan volt,mintha lenne más is a szobában :o
Félelmetes...
Fogalmam sincsen mit kellene tennem :(
elösszöris nem hiszek szellemekben .
a Második kérlek fogadd őszinte részvétemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!