Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet valami köze a szellemjár...

Lehet valami köze a szellemjáráshoz, ha egy 2. világháborús sírt fedeztek fel alatta?

Figyelt kérdés

Néhány hete haverom panaszkodott, hogy lát egy fekete egyenruhás, orosz katonát...a kert elejében, a ház felöli oldalon! majd a katona elindul és a kert végétől nem sokkal eltűnik! nem rég felújítás volt...és néhány cson bukkant ki a földből...biztosan tudjuk, hogy emberi csontok!

Én magam is láttam ezt azt, de soha nem hittem el igazán...egészen a múlt péntekig!

2011. ápr. 18. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
James Bond él!
2011. ápr. 18. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
A haverod képzelődik. Sokat olvassa az ilyen történeteket!
2011. ápr. 18. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden maradványt eltávolítottak? Ha igen, akkor csak egy spiritisztát kell hívni, hogy elküldje a lelkeket.
2011. ápr. 18. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
mielőtt magukall visznek valakit...
2011. ápr. 18. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem visznek magukkall senkit ez hülyeség
2011. ápr. 19. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:
igen lehet köze hozzá.De nem kell tőle félni
2011. ápr. 20. 21:29
 7/8 kosarobi válasza:
ne foglalkozzon vele a haverod ne figyeljen rá és eltűnik
2012. szept. 20. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
én hiszek neked!!
2013. okt. 20. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!