Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a kép valódi? Elfogták a...

Ez a kép valódi? Elfogták a Loch Ness-i szörnyet? Mit tudtok erről a képről, esetleg tudtok linket adni ahhoz a cikkhez amiben erről írnak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 16. 19:17
1 2
 11/17 lóf4szJankó ***** válasza:

A loch nessi tobol mindeddig semmilyen tetemet, sőt még csontokat sem találtak bizonyítékként.

Ez a kep 1977-ben keszult .... egy japán halászhajó óriási állatot fogott ki Új-Zéland közelében. Az azonosíthatatlan lényt hajójukon kezdték vizsgálni, azonban attól félve, hogy az

oszlásnak indult tetem megfertőzi a legénységet egyszerűen visszadobták a tengerbe.

itt egy link az eddigi eszlelésekről ,stb.

[link]

2011. ápr. 16. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
A képen egy japán halászhajó látható, ami kifogott valami kibäszott faszt. A kép már vagy 10 20 éves.
2011. ápr. 16. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
A képeket 1977. április 25-én készítette Michihiko Yano a Zuiyo-maru nevű hajó fedélzetén, Új-Zéland környékén. A tetem belegabalyodott a hálóba, úgy 300 méter mélységben. Először egy bomlott bálnának hitték, de amikor alaposabban megvizsgálták, senki sem tudta beazonosítani, hogy milyen állat lehetett.
2011. ápr. 16. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Hogy voltak képesek megőlni a Loch Nessi szőrnyet :S:( Hol voltal ilyenkor az állatvédők ?? Ez egy kihalás előtti veszélyeztetett faj
2011. ápr. 17. 01:18
 15/17 anonim ***** válasza:

én ezt a képen szereplő srácot már láttam:

[link]

2011. ápr. 17. 12:07
 16/17 anonim válasza:

Sok tévéműsorban volt már téma a Loch Ness-i szörnyel kapcsolatban, hónapokig vizsgálták át az egész tavat különböző mérőrendszerekkel ( Olyan mint a halradar például) és semmi nagyobb dolgot nem találtak.

Felmerült a kérdés, hogy miért?

Hát azért, mert egy ilyen dinoszauruszra hasonlító hüllő csak tojással tud szaporodni, amit pedig ki kellene vinnie a partra. A másik ok, hogy ez az állat csoportokban élt, itt pedig ha csoportokban élt volna biztos hogy kellene találni holtesteket, vagy ha szaporodna is akkor a parton találni tojásokat és a többit.

A másik kérdés, hogy mit tudna enni? Hát itt megint az hogy semmit.

Összesítve a Loch Ness-i szörny nem létezik.

Volt egy érdekes teszt is, egy kis hajószerűséget úsztattak a tavon és direkt kamerákkal és turistákkal mentek a parton, és mindenki meglátta egyből azt állították hogy ez a Loch Ness-i szörny.

''Az agyunk úgy működik, hogy ha nem tudja beazonosítani a dolgot akkor valamihez hasonlítja''

Farönkök, hajók, gépezetek szoktak lenni a ''Loch Ness-i'' szörnyek :)

2011. ápr. 17. 20:28
 17/17 anonim válasza:

Milyen érdekes, hogy az összes állítólagos "szörnyfotó" homályos és kivehetetlen. Ennyire bénák ott a fotósok? :)

Egyébként tutira nem valódi, vagy manipulált a kép, vagy valami jó kis csinálmányt fotóztak le.

2011. ápr. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!