Hvg.hu/itthon/20110406_heroin_lefoglaltak sajnos a magyar férfi akit elfogtak hozzátartozóm :S nagyjából mire számíthat?
A Azt hallottam , hogy amivel elfogták anyagot Mo.-on nem illegális tartani. Hozzáértők válaszát várom! köszönöm
z lenne a kérdésem , hogy ilyen esetben ha nemzetközi akció van, és bűnösnek ítélik a gyanusított magyar felet melyik országban fog ülni, valamint bűnösség esetén melyik ország törvényei hatályosak, illetve mettől meddig bűntetik? (min hány év)
Mivel bűnszervezet ellen nyomoztak, és van könyvelési bizonyítékuk így tök mindegy hogy már kész heroint vagy csak az előkészületeket találták meg.
sokszor 10év lesz ez. valószínű ott állítják bíróság elé,ahol a legtöbb bizonyíték van ellenük.
Nagyszülő leszel, mire kiengedik.
Ez így van rendjén!
A bűn elnyeri méltó büntetését!
Miért kellet lepontozni? Tán drogbárók vagytok ti is?
én nem pontoztam le, de 21 éves vagyok uh. még szerintem nem leszek nagypapa, max 25 évet kaphat ugye, de remélem nem ténylegesen. Egyébként ő egy nagyon jó ember csak szegényt bepalizták, és közel sem mondanám drogbárónak még csak nem is dealer..
Ha esetleg valaki otthon van a témában írhatna, hogy milyenek a szlovák börtönök és melyik a "legjobb" vagyis legkevésbé rossz , és ilyenért hova kerülhet. Nem büntetett előéletű, rendőrséggel max gyorshajtás miatt volt eddig kapcsolata nem tudom ez mennyit befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!