Szellem lehetett? Sziasztok! Szeretném megosztani veletek azt ami a tegnapi nap történt velem. Ha valakinek van valami ötlete az írja meg nekem léci, mert eléggé parázok.
Azt történt, hogy a barátaim elhívtak egy buliba estére.
Egész nap jó hangulatom volt még anyummal a szobát is át rendeztük, szekrényeket, ágyakat stb.
Így az én tükrös szekrényem közvetlenül az ablakommal szembe került.
De kanyarodjunk vissza az estémre.
Készülődtem elmentem fürödni, anyum meg az 5 éve húgom bent voltak a szobában.
Nekünk egy régi házunk van olyan 70-80 éves és a fürdőszoba ajtó meg ilyen toló ajtó amit ki be kell tologatni.
Egyszer csak ez az ajtó el kezdett nyikorogni mintha valaki beakart volna jönni, oda néztem de nem volt ott senki, majd visszafordultam és akkor azt látom, hogy a kád feletti pipere polcról esnek a fejemre a dolgok, majd ezt követően a polc is rám zuhant.
Azonnal kimásztam a kádból és szaladok anyumhoz, hogy itt szellemek vannak , biztos nem akarják, hogy buliba mennyek.
Anyum azt mondta, hogy ne viccelődjek a szellemekkel, mert az soha sem jelent jót.
De én csak tovább hülyéskedtem és sminkelés közben bele a tükörbe vigyorogva a következőt mondtam.
"Ha ha szellem nem sikerült a terved mégis elmegyek a buliba."
Ahogy ezt kimondtam felálltam, hogy megyek kifelé az ajtón, és ha hiszitek ha nem mintha földbe gyökerezett volna a lábam, nem mozdult a bal lábfejem és úgy éreztem, hogy valaki a térdkalácsomat ketté akarja törni.
Nagyon fájt el is sírtam magam annyira.
Anyum próbálta mozgatni, hogy biztos csak begörcsölt de nem lett semmi változás csak fájt.
Már annyira, hogy könyörögtem, valakinek de nem is tudom kinek, hogy "hagyd abba nem csináld nem megyek sehova csak engedj el!"
Ekkor a lábam kezdett kilazulni már tudtam mozgatni a lábfejemet, de még gyenge volt.
Körülöttem hideg levegő de én tűz forró voltam és szakadt rólam a víz.
Leültem a székre de még mindig éreztem a hideg levegőt magam mellett.
Egy idő után elmúlt, de még mindig félek.
Hát a tesommal is volt pár különös dolog 18 éves de egy igazi dinka szóval lehet hogy vele azért történtek ezek a dolgok ,mert iszonyatosan idétlen vagy szellemek......nemrégtörtént anyu elment apum is és mi maradtunk ketten én horroltot néztem a tesom meg ideges volt és káromkodott a nagymamánk nevében.Olyan volt mintha megszálta volna a nagyi szelleme leült és kötögetett és azt a notát dudolgatta amelyikel kisebbkorunkban ilyeszgetett.Igy van a szöveg:"alugy,alugy kiscsillak igy is ugyis elkap a fekete hollo és eltünsz a ködben"Én mindig féltem ettől a nótától...rámnézett és ezt mondta:"Mindig itt van a nagyi és azt tesz amit szeretne"és nevetett majd mintha eltünt volna és visszajött a "dinka"tesom,mintha semmi sem történt volna.............
Ilyen dolgok történnek.....de szerintem a szellem csak megvédeni akart nemugy mint a nagyim X:
Hát szentem jó akaró szellem lehetett.
És igen egy szellem is tud ártani!!!
h ha az, h a fejedre esett a polc akkor főleg tud ártani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!