Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem lehetett? Sziasztok!...

Kira20 kérdése:

Szellem lehetett? Sziasztok! Szeretném megosztani veletek azt ami a tegnapi nap történt velem. Ha valakinek van valami ötlete az írja meg nekem léci, mert eléggé parázok.

Figyelt kérdés

Azt történt, hogy a barátaim elhívtak egy buliba estére.

Egész nap jó hangulatom volt még anyummal a szobát is át rendeztük, szekrényeket, ágyakat stb.

Így az én tükrös szekrényem közvetlenül az ablakommal szembe került.

De kanyarodjunk vissza az estémre.

Készülődtem elmentem fürödni, anyum meg az 5 éve húgom bent voltak a szobában.

Nekünk egy régi házunk van olyan 70-80 éves és a fürdőszoba ajtó meg ilyen toló ajtó amit ki be kell tologatni.

Egyszer csak ez az ajtó el kezdett nyikorogni mintha valaki beakart volna jönni, oda néztem de nem volt ott senki, majd visszafordultam és akkor azt látom, hogy a kád feletti pipere polcról esnek a fejemre a dolgok, majd ezt követően a polc is rám zuhant.

Azonnal kimásztam a kádból és szaladok anyumhoz, hogy itt szellemek vannak , biztos nem akarják, hogy buliba mennyek.

Anyum azt mondta, hogy ne viccelődjek a szellemekkel, mert az soha sem jelent jót.

De én csak tovább hülyéskedtem és sminkelés közben bele a tükörbe vigyorogva a következőt mondtam.

"Ha ha szellem nem sikerült a terved mégis elmegyek a buliba."

Ahogy ezt kimondtam felálltam, hogy megyek kifelé az ajtón, és ha hiszitek ha nem mintha földbe gyökerezett volna a lábam, nem mozdult a bal lábfejem és úgy éreztem, hogy valaki a térdkalácsomat ketté akarja törni.

Nagyon fájt el is sírtam magam annyira.

Anyum próbálta mozgatni, hogy biztos csak begörcsölt de nem lett semmi változás csak fájt.

Már annyira, hogy könyörögtem, valakinek de nem is tudom kinek, hogy "hagyd abba nem csináld nem megyek sehova csak engedj el!"

Ekkor a lábam kezdett kilazulni már tudtam mozgatni a lábfejemet, de még gyenge volt.

Körülöttem hideg levegő de én tűz forró voltam és szakadt rólam a víz.

Leültem a székre de még mindig éreztem a hideg levegőt magam mellett.

Egy idő után elmúlt, de még mindig félek.

2011. ápr. 15. 10:32
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
szerintem védőangyal/jóakaró szellem volt.lehet hogy azon a 23 percen, amíg földbe gyökerezett a lábad, múlott az életed.
2011. ápr. 15. 14:07
 12/22 anonim válasza:

*2-3 perc

boccs, péntek van:/

agyszint 0%

2011. ápr. 15. 14:39
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Azért oltlak be mert az egész filmszerű. De ha ez tényleg így van akkor ezt nagyon besz*ptad:) Kíváncsi vagyok aludni hagynak-e majd.
2011. ápr. 15. 15:28
 14/22 A kérdező kommentje:

Szia te oltós!!!!!

Én nem azért írtam le ezt, hogy ilyen trágár szavakkal illetsz meg, hanem azért, hogy tanácsot adjatok.

De szerintem neked fogalmad sincs a témáról kimondottan csak unalom kép jössz ide olvasgatni.

De ha ennyire nem tartasz ilyen hihetetlen dolgoktól akkor kívánom neked látogasson meg pár különös lélek!!!!

Na pá

2011. ápr. 15. 15:41
 15/22 anonim ***** válasza:

nekünk pár évvel ezelőtt volt olyan, hogy egyik vasárnap reggel készültünk egy hosszú útra vidékre, anyukám szombat délután bealudt a tévé előtt és mikor este fele felébredt, azzal a mondattal jött be, hogy ha holnap inkább ne menjünk sehova ha rosszul érzi magát, és ha mégis mennénk, akkor maradjak itthon (anyukám a keresztanyjával ment le), másnap reggel is dilemmáztak azon, hogy menjenek vagy sem, de végül elindultak, rá 2 órára beléjük ment egy másik kocsi, ha én is mentem volna, én kaptam volna a nagyobb ütést, pont ott csapódott be a kocsi, ahol ültem volna

illetve ez még kb 13 éves koromban történt, beteg voltam, anyával meg akartuk nézni a Star Wars-t, a videólejátszó mellett volt két kerámia macska (még mindig meg vannak), elkezdtünk poénkodni, hogy milyen vicces lenne, ha beragadna anya ujja a macska füle és a szekrény közé, és elhiszitek vagy sem, abban a pillanatban be is szorult, pedig a macska füle és a szekrény között volt 4 cm távolság, és nem volt semmi a macska alatt, a saját szememmel láttam, hogy anyukám nem tudta kiszedni az ujját a macska füle és a szekrény közül, nem fogta a macskát sem, a mai napig nem tudjuk hogy történt

2011. ápr. 15. 21:18
 16/22 anonim válasza:
de végül is elmentél?
2011. ápr. 17. 09:04
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem mentem el, ezek után nem is mertem volna.

Lefeküdtem aludni .

2011. ápr. 17. 09:16
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is volt ilyen, bár ez kicsit más. Úgy terveztük, hogy elmegyük bobozni, és még mielőtt elindultunk volna, letört a fogam, és bobozás helyett fogorvoshoz mentünk. Én nem akarok ebbe belemagyarázni semmi természetfelettit, de hiszem, hogyha elmegyek a bobpályára, valami rossz történt volna velem. Mondjuk ami helyette történt se a legkellemesenn volt azt hagyjuk meg :D
2011. ápr. 17. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Ahogy mondtál már, szerintem is őrangyal volt, vagy egy rokon szelleme. Nem akarták hogy elmenj.És azért okozhatott neked fájdalmat, mert tudta hogyha elengedi a lábad, hogyha tudsz mozogni, elmész úgy is.Ezért addig okozott neked fájdalamat, ameddig biztos hogy ott maradsz!
2011. máj. 8. 18:33
 20/22 anonim ***** válasza:

Ami történt nem hétköznapi dolog.

Ha jót akarsz többé ne szólítsd meg a szellemet!!!

Ő csak felhívta magára a figyelmedet,meg akart ijeszteni,és te szólítottad meg és ezt komoly felkérésnek veszik.MEG AKARJÁK KESERÍTENI AZ ÉLETEDET!

Hívd Jézust és segít.Nekem is Ő segített.Ugyanis sok ember nem tudja hogy Jézusnak minden szellemi lény köteles engedelmeskedni.

Ja és ha őrző angyal lett volna nem úgy kezdete volna,ahogy veled történt hogy ijesztget.

2011. okt. 28. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!