Mit láthattam kiskoromban? Talán szellemeket?
Kiskoromban minden 2. hétvégén elmentem nagymamámékhoz,és mindig felkeltem az éjszaka közepén rendszeresen,és láttam egy alakot,de mindig mást.Egyszer egy boszorkány alakot,egyszer meg egy olyat hogy egy bácsi süveggel a fején(de nem csak ezt a 2-t csak most ezek jutottak eszembe).
Vajon mik lehettek?Szellemek?
Lehet valami rokonnak a lelke aki vigyáz rád:)
de igen a kisgyerekek látják a szellemeket.
Igen, a kisgyerekek tudják hazsnálni a "harmadik szemüke" ( a szkeptikusok kedvéért : nem a külklopszok homlokán lévő hatalmmas szemre gondolok, hanem a lélek azon részére, mely a nem fizikális testeket érzékeli, és továbítja a fizikális test számára is elérhető tudatba.
Ahogy felnő az ember, elkezd "materialitává" válni, ami at jelenti, hogy csak a fizikális dolgokra koncentrál, és ez a képesség, hogy azokat a frekvenciákat, amiket a fizikai szem nem lát, mert tartományon kívül esik, is tudja minden ember érzékelni, feledésbe merül, és csak hosszas gyakorlás után tanulható meg ismét a képesség használata. Aki nem tudja már használni, az "fizikai" magyarázatot keres az ilyen dolgokra, és elaltatja magában még a lehetőséget is az újramegismerésre.
Szóval, igen, láthattál szellemeket gyermekkorodban. Azonban ne feledd, hogy nagyon ritka az ártó szellemek jelenléte, nagyonis valószínű, hogy egy családtagod, vagy saját magad segítőit láttad, akár elhunyt rokonokét, akár még meg nem született, de már jelenlévő ismerősökét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!