Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félek este! HELP ME PLEASE!...

Félek este! HELP ME PLEASE! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 12/L vagyok és nagyon félek este...kaptam régen egy olyan levelet hogy szellemes videók,történetek,képek voltak benne és azóta félek egyedül aludni minden zajra megijedek...Tudnátok segíteni?
2011. ápr. 4. 19:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Háth..őő.. izé nem ilyen vallásosra gondoltam h elűzés de milyen tanács lenne?xd
2011. ápr. 6. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát, pedig érdemes lenne kipróbálnod, mert azt mondják, hogy csak az fél, akinek van félnivalója.
2011. ápr. 6. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a vallásos.

Ez akkor meg butaság. Ha hiszel a gonoszban, a szellemekben, az éjszaka rémeiben, az ördögben, akkor miért nem hiszel egy kicsit Istenben? Ne hogy azt hidd, meg akarlak téríteni, eszembe se jutott! De ha félsz a természetfeletti rossztól, legalább hidd el, hogy a természetfeletti jó megvéd tőlük. Ez olyan, mint amikor az almának csak a férges részét eszed meg, a jót nem. Ha nem hiszel az ilyen vallásos dolgokban, miért kéne félned? Mitől kéne? A sötétség a fénnyel együtt jár. Olyan nincs hogy csak gonosz azt sluss-pass.

2011. ápr. 7. 21:46
 14/18 anonim válasza:

Én megértem a kérdezőt. Rám 10 éves koromban hozták a frászt. Azóta mindig féltem. Érdekes, hogy mikor levettek rólam egy szellemet (23évesen) azt mondták előtte, hogy 13 éve van rajtam. A szóból is következik, hogy FÉL ELEM, vagyis nincs elemében, ami nem jó. Amúgy kérdező ne félj, mert az gyengít. Ha szellemekkel kapcsolatos videót néztél, akkor ajánlok figyelmedbe még egyet.

Ez inkább felemelő, mint ijesztő.

http://www.youtube.com/watch?v=8-yt5hVRr_Y

Hozzá kell tennem, a szellemvilág nem olyan mint ahogy azt elképzeljük. Tisztelnünk kell őket, és alázattal lenni irántuk.

És ha van egy tudatosságod, afelől mi hogyan működik a világban, az életben, már nem kell tartanod tőle, mert tisztában vagy a rendszerrel magával.

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra nyújtottam, de ez nem egyszavas választ igényel úgy érzem.

Elalvás előtt, vagy amikor egyedül vagy, gyújts egy gyertyát! Ezzel a jókat hívod magadhoz! vagy hallgasd Andrást a youtube-on :D

2011. ápr. 8. 00:26
 15/18 anonim válasza:
bújj be a takaró alá, és szívószálból csinálj egy hosszú csövet, amin veszel levegőt a takaró alatt, és képzeld el pl azt, hogy a takaró egy mágikus búra, vagy hogy azon senki és semmi nem juthat át.... kivéve ha klausztrofóbiás vagy
2011. ápr. 30. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:
pontban éjfélkor menj ki a fűrdőszobába és mond 3x azt, hogy Blody Mary!! :P
2011. okt. 3. 16:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Elég gyakori a serdülő korban, hogy érzékenyebb az idegrendszer, amúgy is sok a bizonytalanság a godnolkodásban is, stb. Egy pici éjszakai fényt bekapcsolhatsz, lehet is ilyet a boltban kapni, kisbabáknak gyártják, bár szerintem nem okos dolog, de lehet, hogy pillanatnyilag jó megoldás. A másik, hogy vegyél valami kedves plüss állatkát, akit magadhoz szoríthatsz az ágyban, átruházod rá a személyiségedet, és azt sugdosod neki, "ne félj", "elkerülnek a bántók, vigyázok rád," stb.
2011. okt. 4. 08:17
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

ezek ketten nagyon gonoszok!

lehet, hogy ezek csapnak zajokat éjjel?!

2011. okt. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!