Mi tévő legyek most ien helyzetben?
Gyerekek szerintetek ez normális dolog :S ? Az a hír óta hogy hallotam hogy 2012ben világvége minden napom abból áll hogy szomorúan nézek ki a fejemből és arra törekszem hogy ki kell használnom minden 1es napot 2012ig. Mert tulajdonképp nekem van 1 látnok képességem is hogy amit meg álmodok nagyon sok esetben úgy is lessz. Pl nyaralás előtt áltunk 1 nappal előtte azt álmodtam hogy a repülőgépen ülünk és viharba keveredünk bele ez így is lett de hála istennek csak 1 kis vihar volt ! Na de már nagyon soxor álmodtam azt hogy 2012ben valamien oknál fogva világvége lessz ! És mintha tudatosan tudnám azt hogy valóban világ vége lessz és minden napom úgy telik hogy fáj ez a gondolat... Segítsetek hogyan tehetném ezt a dolgot fényesebbre.
Fel hívom a kedves figyelmüket azoknak az embereknek akik negatív kommenteket kívánnak írni , meg kérem őket hogy ne tegyék mert előre mintha tudnám azt hogy a bagázs fele csak abból fog állni hogy Hülye vagy meg stb. Kérlek ienek ne írjanak komit !
> mert előre mintha tudnám azt hogy a bagázs fele csak abból fog állni
> hogy Hülye vagy meg stb.
Nem minden alap nélkül!
Őszintén! Mit vársz? Mit írjunk? Menj pszichológushoz. Mi mást írhatnánk?
Kényszerképzetként a lelked részévé tetted ezt az álhírt. Hisztériakeltésre való. Nálad be is vált. Másra kéne koncentrálnod. Értelmet adni az életednek. Nem az a fontos, hogy élvezed-e a napot, vagy sem. Értelme legyen. Mi a célod? Napról napra élni, szórakozni, pecéletű mulatságokkal, szenvedve ettől a tudattól? 2012-ben akkor is összeomoljon az életed, ha a világvége elmarad? Vagy megtenni mindent azért, hogy valóban tartalmas életet élj, még ha vége is lesz.
Ez nyílt halálvárás. Nézz magadba. Miért a halált várod máris, ahelyett, hogy az élettel szemben támasztanál elvárásokat?
Magyar helyesírási szabályzat
(és hidd el, hosszútávon és segítettem most a legtöbbet.)
Szerintem hülyeség attól szomorkodni, h mi lesz 2012ben. Ha világvége lesz úgyis tök mindegy, lehetsz kétségbe esve, de ettől még nem marad el a világvége. Ha meg nem lesz világvége akkor meg főleg fölösleges a para.
Amúgy szerintem nem lesz semmi... Ezt csak valami hülyék hangoztatják. Semmivel nem lehet bizonyítani.
(de az biztos, hogy ezt a helyesírást nélkülöző generációt éri el először a világvége ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!