Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Alvás közben más pozició? Help!

Alvás közben más pozició? Help!

Figyelt kérdés
Szal azvolt tegnap este hogy olyan pozba voltam hogy a fallal szembe volt a fejem és alvás közben nemtom mi volt,és egyszer felébredtem.(kb.hajnali 3-kor) és a lábamat ugy láttam hogy kilóg az ágyból tehát még meg is fordultam!!! kérlek segitsetek! 11/f és ne linkeljetek nekem képeket,videokat mert nem nézem meg mert félek ezektöl éss gyenge az idegzetem.Nem szép dolog ilyenekkel viccelödni.amugy római katolikus vagyok
2011. ápr. 2. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mondd hogy ezt humor kategóriába akartad írni...
2011. ápr. 2. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:
11 évesen milyen ügyes kis troll vagy :D
2011. ápr. 2. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:
én minden reggel a földön szoktam kelni:P
2011. ápr. 3. 09:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én általában a falhoz fordulva, betakarózva kinyújtott lábbal dobom be a szunyát, de mire felkelek a takaróm a földön, az egyik zoknim a fejemnél, a plüssállatom a lábamnál én meg összegombölyödve a másik oldalamon :D
2011. ápr. 3. 15:32
 15/16 anonim válasza:
2011. ápr. 17. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:
most te tényleg attol ijedtél meg h megfordultál alvás közben?????????!!!!!én szinte minden nap másmilyen pózban ébredek!!!!!!!
2011. ápr. 17. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!