Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem idézés, tényleg...

Szellem idézés, tényleg veszélyes? Akik már csinálták.

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni,hogy a szellem idézés tényleg komoly,veszélyes dolog mint ahogy már páran leírták?Tudom hülye kérdés,de halt már bele valaki,és bizonyíték van rá?Aki idézett már,és minden jól sikerült,mit tapasztalt?Látta a szellemet,hallotta,vagy csak gondolatban?Arra is kíváncsi lennék,hogy akinek nem sikerült,milyen következményei lettek,és hogy lehet ellene tenni? Milyen módok vannak a szellem idézésre,1et tudok,de aki tud több különbözőt,ha lehet írja le!NEM KÉREK AZ OLYAN VÁLASZOKBÓL HOGY HÜLYESÉG MEG ILYEN NINCS...
2011. ápr. 1. 16:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
És a szellemmel csak korom sötét helyen,este lehet beszélni,vagy nappal is kicsit világos helyen,vagy bármikor?Amúgy ki akarom próbálni,csak előbb a saját tapasztalataitokból meg akarom tudni mire számíthatok,ha nagyon félelmetesnek,rémisztőnek találtom akkor hagyom az egészet,de először pár tapasztalatot elolvasnék,úgy hogy nem tudok erről mindent,úgy nem próbálom ki.
2011. ápr. 1. 20:46
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
17:16-os válaszoló vagyok. A szellemidézéshez nem kell sem sötét, sem gyertya, semmi hókuszpók, egész egyszerűen elvonultság, csend, nyugalom és ráhangolódás kell. Fényes nappal is megy.
2011. ápr. 1. 20:50
 13/21 A kérdező kommentje:
oké,köszi
2011. ápr. 1. 21:34
 14/21 anonim ***** válasza:
osztálytársam bátyja sátánista. vagyis tudja hogy kell csinálni. az osztálytársam és a barátnője szellemet idéztek. a barátnője másnap meghalt..
2011. ápr. 2. 11:52
 15/21 anonim válasza:
100%
Előző:ez durva...:S Egyébként a kérdésre válaszolva:én már idéztem szellemet, és nem történt utána semmi, csak jó szórakozás volt, de nyilván attól is függ, hogy milyen módon/milyen módszerrel idéztek meg szellemet.
2011. ápr. 4. 17:21
 16/21 lolcsi08 válasza:
ha rossz szellemet idézel meg megölhet mert bakiztál
2011. ápr. 8. 13:37
 17/21 anonim válasza:
Mi már csináltuk a haverjaimmal a suliudvaron még egyik este, olyan 1-2 hónapja amikor nem volt ott már senki. Látható következménye nem lett, mármint nem láttunk semmit, de azért volt pár érdekes dolog. Volt pár másodperc, de csak nagyon röpke idő, amikor mindegyikőnket rossz,hideg érzés rázott meg,pont ugyanakkor mindegyikőnket, vagy nemtudom hogy magyarázzam. Az égen a felhőkből egy emberi fej féleség rajzolódott ki. Aztán rá egy napra pont abban az órában (percre pontosan nemtom) amikor idéztünk az egyik haveromat aki velünk idézett majdnem elgázolták.
2011. ápr. 10. 16:13
 18/21 anonim válasza:

Helytelen dolog szellemeket idézni szerintem

Olvastam már durva sztorikat idézésekről

Magam is tapasztaltam mire képes egy szellem

Otthon próbáltunk idézni

Senki se volt ott, csak én meg a barátom, xavér

Zajt hallotunk amint elkezdtük a rituálét

Elkezdett beszélni a szellem

Xavér barátom elkezdett pánikolni

Ujra és Ujra mondta a hang hogy mi bűnöket követtünk el

Állítólag tudta kik vagyunk(én már nem emlékszem tisztán)

Lassan mozgott körbe egy fényes valami a szobában

Isten nem tudja mi lehetett az(abból jött a hang)

Senkinek se mondtam még el, most írom csak le név nélkül.

2011. ápr. 12. 21:05
 19/21 anonim válasza:

Baromi veszélyes szellemeket idézni.

Utálom ezt mondani de így van.

Zajokat hallasz, tök félelmetes.

Inkább foglald el magad mással.

Vagy megpróbálhatod.

Akkor viszont azt ajánlom hogy nagyon vigyázz.

GYakorolni kell egy ideig mire sikerül

2011. ápr. 12. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:
A nagybátyám katonasági ideje alatt idézett szellemet a társaival. Ő eléggé fogékony volt mindigis ezekre a dolgokra, dühösen megszakította a kört. Azelőtt sem volt nyugodt élete, azóta azonban mégjobban gyötri a balsors, többször lát szellemeket, eltűnnek tárgyak... (Habár én a lopkodós feleségére gyanakszom ezügyben...) Ez a tapasztalatom, és én nem ajánlom azt hogy ezzel szórakozz.
2011. ápr. 18. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!