Csak őszintén ti láttatok már szellemet v vmi furcsa lényt? Tapasztaltatok már furcsa történéseket?
Gyerekkoromban tapasztaltam sajnos érdekes dolgokat. 4-5 éves lehettem mikor egyedül voltunk otthon öcsémmel meg anyával és beindult a babáknak való zenélő játék, magától letekerődött a fürdőben a csap és teljes erőből elkezdett zubogni, a villany fel-le kapcsolódott...ha apa hasonlóan éjszakás volt, mint ezeken az éjszakákon mindig, akkor nagyimék átjöttek aludni és ők is tapasztalták ugyanezeket a dolgokat. Hozzáteszem akkor halt meg az alattunk lakó bácsika. Mindig féltem abban a lakásban, azóta szerencsére már elköltöztünk. Ettől függetlenül, így 20 évesen sem gondolok vissza jó szívvel arra a házra, mindig olyan sötétnek és félelmetesnek érzem az emlékeimben is.
A másik sztori nem hozzám kapcsolódik, hanem a páromékhoz. Az apósom öccse meghalt 18évesen balesetben. A szülei nem tudtak elköszönni tőle, ezért elmentek egy olyan emberhez, aki által kapcsolatba tudtak vele lépni. Azt, hogy mi történt, nem tudjuk, mert a nagymama azóta se hajlandó beszélni róla.
A harmadik sztori, lehet hogy hülyeség, nem vagyok biztos benne, hogy szellem vagy ilyesmi volt. Hétvégén kint voltunk beszélgetni egy régi vár előtt. Már olyan 10 óra lehetett mikor beszélgetés közben a szemem sarkából(a perifériás látásomnak nagyon a szélén volt, ezért nem vagyok biztos benne) mintha egy alakot láttam volna elmenni a szemközti ház fala mellett. Aztán odanéztem és senki nem volt ott.
Én ennyit tudok hozzátenni "bizonyítékként", mindenkinek a maga dolga, hogy elhiszi e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!