Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak őszintén ti láttatok már...

Csak őszintén ti láttatok már szellemet v vmi furcsa lényt? Tapasztaltatok már furcsa történéseket?

Figyelt kérdés
Ja a nem léteznek mert mindent meglehet tudományosan magyarázni válaszokra nem vagyok KÍVÁNCSI!Aki ebben nem hisz ne írjon ide!Nem veszekedések halmazának tettem fel a kérdést!
2011. márc. 26. 17:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem 2-3 naponta, szal néhányszor azt tapasztalom, hogy hirtelen lehűl a levegő. Egy hideg áramlat jön, de aztán újra normális; megszokott lesz a hőmérséklet. Ezt akkor szoktam mindig érezni, mikor zenét hallgatok, és így nem hallom, hogy valaki bejön a szobámba. Na de mikor érzem a lehűlést, hátranézek és már venném le magamról a fülest, mert tudom, hogy bejött valaki a szobába, akkor látom: hogy csukott az ajtó. Tehát nem értem, hogy zárt ajtó és ablak mellett hogy jön be néha hűvöskés levegő. Racionális szemmel élek, de ezt nem tudom sorolni sehová, hogy most természetfölötti vagy természetes ez-e.
2011. márc. 31. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
előző elötti nem azt mondtad a válaszod elején hogy ilyet még sosem láttál???? aztán mégis o.O NAMIND1 velem is történtek már furcsa gondok, amikor egyszer egyedül voltam itthon hallottam lépteket nagyon megijedtem ledermedtem vettem a bátorságot lementem de SEHOL SENKI :S
2011. ápr. 2. 18:10
 13/17 anonim válasza:
hát konkrétan nem láttam, csak éreztem..:D
2011. ápr. 3. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
:DD jaj akkor nem szoltam :p
2011. ápr. 3. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
ÉN néha hallok egy női hangot ahogy a nevemen szólít általába körülnézek a házban de sehol senki és olyankor elküldöm mindenhova meg szidom ennek lehet valami következménye?
2011. ápr. 18. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak paranoiás, valamilyen betegség, szindróma, skizofrénia, nem tudom pontosan melyik. Ha ez igaz, amit írtál, akkor még most menj el orvoshoz kivizsgáltatni magad, mert egészségügyi szempontból hosszú távodon kialakulhat nagyobb baj is. Tehát biztos nem szellemi ügyről szól ez.
2011. ápr. 19. 23:19
 17/17 anonim válasza:
100%

Gyerekkoromban tapasztaltam sajnos érdekes dolgokat. 4-5 éves lehettem mikor egyedül voltunk otthon öcsémmel meg anyával és beindult a babáknak való zenélő játék, magától letekerődött a fürdőben a csap és teljes erőből elkezdett zubogni, a villany fel-le kapcsolódott...ha apa hasonlóan éjszakás volt, mint ezeken az éjszakákon mindig, akkor nagyimék átjöttek aludni és ők is tapasztalták ugyanezeket a dolgokat. Hozzáteszem akkor halt meg az alattunk lakó bácsika. Mindig féltem abban a lakásban, azóta szerencsére már elköltöztünk. Ettől függetlenül, így 20 évesen sem gondolok vissza jó szívvel arra a házra, mindig olyan sötétnek és félelmetesnek érzem az emlékeimben is.

A másik sztori nem hozzám kapcsolódik, hanem a páromékhoz. Az apósom öccse meghalt 18évesen balesetben. A szülei nem tudtak elköszönni tőle, ezért elmentek egy olyan emberhez, aki által kapcsolatba tudtak vele lépni. Azt, hogy mi történt, nem tudjuk, mert a nagymama azóta se hajlandó beszélni róla.

A harmadik sztori, lehet hogy hülyeség, nem vagyok biztos benne, hogy szellem vagy ilyesmi volt. Hétvégén kint voltunk beszélgetni egy régi vár előtt. Már olyan 10 óra lehetett mikor beszélgetés közben a szemem sarkából(a perifériás látásomnak nagyon a szélén volt, ezért nem vagyok biztos benne) mintha egy alakot láttam volna elmenni a szemközti ház fala mellett. Aztán odanéztem és senki nem volt ott.

Én ennyit tudok hozzátenni "bizonyítékként", mindenkinek a maga dolga, hogy elhiszi e vagy sem.

2011. máj. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!