Srácok ezt ki szeretném deríteni ha létezik, tapasztalatok?
Kb 3 éve Pókerezem , a 3 év utolsó évében nagyon furcsa dolgok történtek a játékok közben... A következők : a ( 7 ) es lap és a ( 2 ) es lap nagyon nagy szerepet játszanak a dologban... Majdnem mindegyik kártya keverésnél le osztásnál ott van , néha a pakliból ( szó szerint ) ki pattan ez a lap vagy a 7-es kártya lap vagy a 2es , ez szinte már rémisztő tud lenni mivel amikor este játszunk a barátokkal , testvérekkel és mikor fel bukkan ez a lap már a hideg is ki ráz mindanyiunkat... Tehát kártya keverésnél , le osztásnál , és a pakliba bele emelésnél is ez 2 kártya lap... SZÖRNYŰ ! Segítsetek pls... De biztosra veszem hogy ez 1 ritka eset és senki nem tapasztalt még ilyet ez 100% :( . De 1 próbát meg ért hogy fel tegyem írjatok...
Negatív , trágár , sértő kommenteket ne írjatok köszi ! És ha valaki még is meg teszi ezt az legyen bátor ! És válalja a következményeket is. Hajrá Skacok
Engem is kirázna a hideg, ha leosztásnál a 2-es 7-es lapokat kapnám, mivel az a legrosszabb kombó :)
De egyébként nem értem az aggodalmad.Ez kábé pont olyan, mint hogy a 23-as szám című film után haverokkal mi is elkezdtük mindenbe beleképzelni a 23-at. Az a baj, hogy szerintem más kártyák is pont olyan sűrűn bukkannak fel játék közben, csak annak nem tulajdonítasz akkora jelentőséget, mivel túlparáztattad magad a 2-es és a 7-es lapokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!