Csak magától is lehet vagy csak miattam?
Figyelt kérdés
Démonok csak akkor bántanak ha teszek vmit vagy csak ugy magától jön és bánt?2011. márc. 20. 19:35
1/8 anonim válasza:
Jön az csak úgy magától is, de félresikerült szellem idézéssel nagyobb esélyed van, hogy betoppan hozzád egy negatív entitás.
2/8 A kérdező kommentje:
még SOHA nem idéztem szellemet de nincs is tervemben...van okom félni h pont engem bánt 1xcsak?? én nekem csak a nagyim halt meg :'( (nyugodjon békében)nagyon szeretem...Semmimás.Soha nem szégyenítettem halottak stb.
És hogy előzhetem meg h ne jöjjön???Kérlek értelmes válaszokat!!
2011. márc. 20. 19:47
3/8 anonim válasza:
Közvetlenül fizikailag nem tud bántani.Tehát a legjobb amit tehetsz ellenük az, ha igyekszel minél kevesebbet gondolni rájuk és nem félsz.A félelem, harag, kétségek és minden negatív érzés erősíti, vonzza őket.Tulajdonképpen a rossz érzéseken , a gondolatokon keresztül képesek csak igazán bántani.A jó erősebb náluk.Erősítsd magadban a szeretet érzését, az elég hatásosan távol tartja őket.Próbálkozhatsz imákkal is, az is segít.
4/8 anonim válasza:
Egyetértek veled pont ugyan így gondolom én is.
5/8 anonim válasza:
Általában , hacsak nincs különlegesen nagy erőd, vagy különlegesen nagy befolyásod a világban,nem vagy teljesen elmegyenge, illetve nem idézgetsz össze-vissza, nem találkozhatsz démonnal.
Őket is valami vonzza az emberhez, nem csak úgy véletlenszerűen csapnak le. Néha valami sebezhető, szellemileg, lelkileg gyenge embert választanak, hogy könnyen hathassanak a mi világunkra általa, de ez is ritka.
6/8 anonim válasza:
Meg van írva, hogy a démonok egyszer el fogják özönleni a Földet, és az emberiség nagy részét lemészárolják. De szerencsére van aki megvéd tőlük, és a végén minden jól sül el! Részletek: Darren Shan : The Demonata sorozat
7/8 anonim válasza:
03-20 20:20 fizikailag nem de a démonok megszálhatják a testet.És irányithatják.
8/8 anonim válasza:
15:39, igen irányíthatják persze Dx bizonyítsd be...;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!