Furcsa dolgok. Miért?
Figyelt kérdés
nos,elég fura dolgok történnek mostanában főleg a közelemben elektronikai kütyükkel,nemrég néztem a neten egy videót és zenét hallgattam majd a kép elsötétült és beakadt a zene és furcsa bugó hangot adott ki a gépem,nem tudtam kikapcsolni kikellet venni az aksit.Egyre gyakrabban van hogy elkezdek telefonon zenét hallgatni majd beakad és összevissza furcsa hangokat ad.meg volt amikor a lámpa villognikezdett mikor a lépcsőn mentem fel/le. Köszi2011. márc. 16. 12:39
1/5 anonim válasza:
valamelyik démon szórakozik veled :D
2/5 anonim válasza:
Mindennek van logikus magyarázata, nem kell semmit természetfölöttinek ítélni. Ha beképzeled és elhiszed, hogy vannak ilyen dolgok, egyáltalán gondolkodsz ilyeneken, először is a saját felfogásodon javíts...
3/5 anonim válasza:
Nálunk már párszor előfordult, hogy majdnem minden egyszerre adta meg magát (tv, számítógép, mobilteló), és eszünkbe se jutott, hogy talán valami természetfeletti lény lehet. Ezt csak a begyepesedett emberek hiszik. -.-"
4/5 anonim válasza:
hát azért valljuk be elég fura, hogy pont akkor kezdett kapcsolódni a villany, amikor a lépcsőn mászkál. próbáld azt, hogy gyere fel a lépcsőn, gyorsan fuss le, fel le, fel le, és akkor várj egy kicsit, megint menj fel. ha akkor is pont úgy kapcsolódik a villany, ahogy mozogsz a lépcsőn az tényleg elég fura.
5/5 anonim válasza:
Ha az ember megismeri a környezetét, akkor nem jut eszébe természetfeletti lények közbenjárása, nem néz rá boci szemekkel mint középkori ember a villámlásra vagy sarki fényre.
Lehet a laptopod egyszerűen döglődik, a telefonod szar, a fa lépcsők mellett futó vezeték meg kontakthibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!