Lehetséges hogy apukám 'lelke itt ragadt'? Néha mint ha éreznénk valami féle energiát. és furcsa dolgok is történnek. H igen miért lehet ez? és hogy lehetne vele 'kommunikálni'? Légyszi értelmes kommenteket mert ez annyira nem vicces téma.
Médium az, aki képes közvetíteni elhunyt lelkek és élők között. Akiket a honlapon találsz pécsi telefonszámokat, ha elmondod, mi a problémád, akkor megmondják, hogy miben tudnak segíteni, miben nem.
Mivel nem ismerem őket, nem tudom megmondani, mennyire hitelesek. De már a telefonálás során érezheted, mennyire megértő, akivel beszélsz, azt érzed-e hogy ez egy baromság, vagy azt, hogy szívesen találkoznál vele, mert jó érzés vele beszélni.
Én nem vagyok ennek a kérdésnek a szakértője. Amit leírtam, azt onnan tudom, hogy a családunkban is volt a tiedhez hasonló eset.
A médiumot csak akkor javaslom ha VALÓBAN FONTOS vele még beszélned, és te magad nem tudsz vele kommunikálni. Az egészben a legfontosabb az, hogy ha még itt van a lelke, akkor eltávozzon. Az egésznek az a lényege, hogy Ti is megnyugodjatok ezen a földön és ő is békében nyugodjék odaát. A vele való kommunikáció csak ezt a célt szolgálhatja, nem pedig valami attrakció, amiről mesélni lehet a haveroknak, meg bizonygatni, hogy tényleg úgy volt...
Ha felhívnád a pécsi telefonszámok egyikét, biztos többet tudnának segíteni, mondom, én nem vagyok se szakértő, se médium.
Itt van még egy weblap: [link]
Ő nem pécsi, de telefonon mindent meg tudsz tőle kérdezni, amire kíváncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!