Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges hogy apukám 'lelke...

Lehetséges hogy apukám 'lelke itt ragadt'? Néha mint ha éreznénk valami féle energiát. és furcsa dolgok is történnek. H igen miért lehet ez? és hogy lehetne vele 'kommunikálni'? Légyszi értelmes kommenteket mert ez annyira nem vicces téma.

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 22:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
amugy mit csinál ez a médium?hivjam fel a telefon számot és 'jelentkezzek be'?honnan fogom tudno,hogy igazat mondd?
2011. márc. 29. 17:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Médium az, aki képes közvetíteni elhunyt lelkek és élők között. Akiket a honlapon találsz pécsi telefonszámokat, ha elmondod, mi a problémád, akkor megmondják, hogy miben tudnak segíteni, miben nem.

Mivel nem ismerem őket, nem tudom megmondani, mennyire hitelesek. De már a telefonálás során érezheted, mennyire megértő, akivel beszélsz, azt érzed-e hogy ez egy baromság, vagy azt, hogy szívesen találkoznál vele, mert jó érzés vele beszélni.

2011. márc. 29. 19:14
 23/25 A kérdező kommentje:
de pl akkor is képes közvetiteni,ha apa már 'átkelt'?ezzel nem háborgatjuk az elhunytat?de akkor feltehetek egy kérdést amit csak apa tudhatna és ha tud válaszolni akkor tényleg hiteles,ilyet lehet pl?
2011. ápr. 1. 16:30
 24/25 A kérdező kommentje:
és a médium meddig tud vele kapcsolatba lépni?csak ebben a 42napban,vagy bármikor?
2011. ápr. 3. 22:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ennek a kérdésnek a szakértője. Amit leírtam, azt onnan tudom, hogy a családunkban is volt a tiedhez hasonló eset.

A médiumot csak akkor javaslom ha VALÓBAN FONTOS vele még beszélned, és te magad nem tudsz vele kommunikálni. Az egészben a legfontosabb az, hogy ha még itt van a lelke, akkor eltávozzon. Az egésznek az a lényege, hogy Ti is megnyugodjatok ezen a földön és ő is békében nyugodjék odaát. A vele való kommunikáció csak ezt a célt szolgálhatja, nem pedig valami attrakció, amiről mesélni lehet a haveroknak, meg bizonygatni, hogy tényleg úgy volt...

Ha felhívnád a pécsi telefonszámok egyikét, biztos többet tudnának segíteni, mondom, én nem vagyok se szakértő, se médium.

Itt van még egy weblap: [link]

Ő nem pécsi, de telefonon mindent meg tudsz tőle kérdezni, amire kíváncsi vagy.

2011. ápr. 4. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!