Árnyékemberek, mit tudtok róluk?
Figyelt kérdés
A hétvégén láttam egy műsor és futólag megemlítették az árnyékembereket. Valaki látott már esetleg? Vagy hallott róluk történetet?2011. márc. 3. 11:23
12/20 A kérdező kommentje:
1-nek köszönöm szépen a választ, bocs ha butaságot kérdeztem, de érdekel minden ezzel kapcsolatos történet, érzés. Utolsónak: :)
2011. márc. 3. 18:59
13/20 anonim válasza:
olyanok mint a Harry Potter filmben azok a fekete izééék.
14/20 Willisz válasza:
én az emberi alakot nem ugy értettem hogy ugy nézki mint nekünk az árnyék de szerintem emberre hasonlítanak (már mitn az árnyékunkra habár tényleg más milyen de ha valami hez hasonlítani kelene...
15/20 anonim válasza:
Egyértelműen humanoid formát vesznek fel.
16/20 anonim válasza:
Én is láttam már ilyet, régebben gyakrabban, de én nem ember alakoknak láttam hanem macska alakúnak, ugyan így nincs formája de kb nagyságra olyan mint a macska. Majd össze szartam magam amikor megláttam 1 másodpercre!
17/20 anonim válasza:
Én egyszer láttam ilyet, várostól távol a semmi közepén az úton ment át egy sötét alak, de mikor odaértünk nem volt ott senki
18/20 anonim válasza:
Negatìv interdimenzionàlis reptiliànok
19/20 anonim válasza:
Csak az igazság az hogy az árnyékembert nem kőnyű észre venni mert teljes sötétség kell hozzá és csak akkor lehet látni mivel sötéttebek a sötétt háttérnél az amit látni az csak árnyember jelenség!
20/20 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy álcázott Reptiliànok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!