Amikor haza jöttem az iskolából, mert lyukas óránk van, bementem a szobába és felakartam kapcsolni a villanyt de az hirtelen kiéget, miért?
Tulajdonítotok valamit ennek az eseménynek?
Meg jegyezném, hogy múltkor az anyukám a mamáméknál voltak, és amikor belépett a konyha előtti kis szobába leeset a csillár, rá hét hétre meghalt a nagybátyám. Azt is elszeretném mondani, hogy mikor a villanyt felkapcsoltam volna kutakodtam és megtaláltam a gyűrűmet, felvettem és utána akartam felkapcsolni a villanyt ami hirtelen kiégett.
Kérlek benneteket , győzetek meg arról hogy nincs valóság alapja az ilyen dolgoknak, jeleknek, és az egész csak egy nagy humbúk... :( mert tök megijedek ezektől a dolgoktól... :S
egyszer anyukám leejtett egy tükröt, és azt mondta, ez azt jelenti, hogy meg fog valaki halni a családban. tényleg meghalt a nagymamám, de 10 évvel később.
egy csomószor kiégett már a villanykörte is, de nem halt meg senki. csak a villanykörte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!