Amikor haza jöttem az iskolából, mert lyukas óránk van, bementem a szobába és felakartam kapcsolni a villanyt de az hirtelen kiéget, miért?
Tulajdonítotok valamit ennek az eseménynek?
Meg jegyezném, hogy múltkor az anyukám a mamáméknál voltak, és amikor belépett a konyha előtti kis szobába leeset a csillár, rá hét hétre meghalt a nagybátyám. Azt is elszeretném mondani, hogy mikor a villanyt felkapcsoltam volna kutakodtam és megtaláltam a gyűrűmet, felvettem és utána akartam felkapcsolni a villanyt ami hirtelen kiégett.
Kérlek benneteket , győzetek meg arról hogy nincs valóság alapja az ilyen dolgoknak, jeleknek, és az egész csak egy nagy humbúk... :( mert tök megijedek ezektől a dolgoktól... :S
nincs egyáltalán:)
Nekünk is mindig kiégett a hagyományos, azt mondta a szakember, azért mert annyira szar az elektromos ellátás manapság, hogy úgy ingadozik, mint az állat. Tehát felkapcsolásnál sok esetben hirtelen rengeteg feszültséget kap, ezért pattan el felkapcsolásnál!
Azóta energia takarékos van nekünk is, az olyan, hogy mikor felkapcsoljuk, kevés fényt ad, homályos, és fokozatosan világosodik ki
22N
Nálunk a hagyományos izzók kb 2 hétig bírták,mindig kapcsoláskor pukkantak ki.
Ne parázz,ha mindig meghalt volna ilyenkor valaki a családból akkor nálunk már nem élne senki.:))
A csillár leeshetett attól is,hogy meglazult a függesztéke. Semmi köze a nagybátyád halálának hozzá.
Ne higgy az ilyen középkori babonáknak.
Hát, nem akarlak ijesztgetni, de anyám mesélte, hogy amikor hazament iskolából, és felkapcsolta a villanyt nem égett ki, de villódzott mintha fel-le kapcsolgatnák.
Tudta hogy mit jelent ez, megijedt, és átrohant a szomszédokhoz, akik könnyes szemmel magyarázták neki, hogy az anyja összeesett az utcán, és meghalt.
Én pár hétig fura hangokat hallottam éjszakánként, miután apukám meghalt. Bár lehet azokat én beszéltem be magamnak, ki tudja.
ÁÁÁÁÁÁ :S
köszönöm a válaszokat remélem nincs valóság alapja ezeknek a dolgoknak :(....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!