Az energiavámpírok tudják magukról, hogy energiavámpírok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 23:44
2/8 anonim válasza:
Én az vagyok és tudom, de nem vagyok benne biztos. Ha segítségre vágysz, keress meg, Elek vagyok a parafenomén.
3/8 anonim válasza:
Nem tudják. Legtöbbször fogalmuk sincs róla, hogy ártanak. Nem akarnak ártani, ez a legfontosabb, hogy NEM TUDATOSAN teszik, amit tesznek (van kivétel itt is persze, hogyne lenne), de átlag energiavámpírra nem ez a jellemző.
4/8 anonim válasza:
Elég hüle kifejezés, de elterjedt.
Igazából, ez egy érzelmi mechanizmus, "energetikai módszer", amivel a figyelmet magára kényszeríti, és így energiát lop a figyelőjétől.. pl. amikor valaki annyit beszél, hogy lefáraszt.. ez tanult dolog, de ha valaki megérti leszokhat róla..
5/8 anonim válasza:
Néhányan igen, mások áldozatszerűen élik meg az érzelmi mélypontjukat, és nem is tudnak erről a reakcióról.
6/8 anonim válasza:
18:59
Lehet, hogy akkor a matektanárom is egy energiavámpír?
7/8 anonim válasza:
Szerintem minden matektanár az... Viccen kívül, ha tényleg sokat beszél, és az ideg kerülgeti az osztályt a szavaitól, óra végén félholtan jöttök ki, simán lehet, és nemcsak azért, mert nehéz a tananyag.
8/8 anonim válasza:
Nem tudják, de teszik, amit tenniük kell.
Aki a világot megtalálta: egy dögöt talált.
Ahol a dög: ott gyülekeznek a keselyűk.
Aki az igazságot megtalálta: arra a világ nem méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!