Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges olyan hogy itt...

Lehetséges olyan hogy itt ragad a szellem, és nem tud tovább menni? Mert a szerettei nem engedik el?

Figyelt kérdés

A barátom anyukája 2 éve meghalt, és azóta, elég gyakran úgy érzi mintha ott lenne mellette az ágyban, és nem egyszer reggelente érzi anyukája parfümjének az illatát is...

Most olvastam hogy elvileg létezik ilyen, és ha a szerettei nem tudják elengedni a túlvilágra akkor itt ragad :(

Szívesen elmesélném a barátomnak , de ő nagyon fél az ilyenektől :S csak akkor akarom felvetni neki ha tényleg van igazság alapja.

Kérlek segítsetek!

2011. febr. 27. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
23%

> Most olvastam hogy elvileg létezik ilyen,

Ne olvassál ilyen baromságokat, mert elrohad tőlük az agyad.

Inkább olvassál pszichológia könyveket.

2011. febr. 27. 16:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért kérdeztem mert ilyen téren elég befolyásolható vagyok.. csak egy ilyen válasz kellett :D köszönöm :)
2011. febr. 27. 16:19
 3/6 Gabriel99 ***** válasza:
Isten a bibliában kinyilatkoztatta, h az ember távozik az örökkévalóságba ahonnan nics visszatút az ítéletre való feltámadásig. minden meghalt eltávozik. ha szellemeket vélsz tapasztalni magad körül, azok a megtévesztés lelkei, más néven bukott angyalok.
2011. febr. 27. 17:05
 4/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval. Juthatsz a mennybe, a pokolba, esetleg a tisztítótűzbe, de az csak egy ideiglenes állapot, onnan már csak a mennybe juthatsz. Ha paranormális jelenségeket tapasztalsz, azok démonok, hiszen az élő lelkek a test halálakor ítéletet kapnak, és rögtön eltávoznak.
2011. febr. 27. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
64%

Az, hogy egy szellem itt ragad-e vagy sem, senki nem tudja megmondani, hitelt érdemlő forrásal alátámasztani, mint azt sem,hogy léteznek-e egyáltalán szellemek. Én egyébként hiszek a lélek létezésében..

Azzal viszont sokan egyet értenek,hogy nem szabad túl sokáig gyászolni, mivel így nem hagyjuk "megnyugodni", "távozni" az elhunytat.

2011. febr. 27. 18:28
 6/6 Willisz ***** válasza:
előttem lévővel egyet értek :D
2011. febr. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!