A szkeptikusoknak mi a véleményük az asztrál utazásról, egyszerű drogélménynek tudják be?
ja lehet. mint a sárkányom...
haha. bizonyítékot!!! akármilyet!!!
akkor létezik. minden! nemértem miért az a hülye aki nemhisza valótlanban.
létezik asztrálutazás. persze. meg télapó is. ja és a húsvéti nyúl is igaz sztori.
én meg a hitetleneket nem tudom megérteni.
miért fáj nektek, hogy valaki esetleg magasabb spirituális szinten van, mint ti?
ha utánnanéznétek, rájöhetnétek, hogy a világ nem csupán annyi, amennyit látunk belőle. a lényeg a felszín alatt rejtőzik.
amit ti valószínüleg sosem fogtok látni, és csak élitek tovább a kis felszínes életeteket.
"a lényeg a felszín alatt rejtőzik."
Pontosan... De az már kétséges, hogy azok nem látnák, akik hisznek a bizonyításban... Inkább pont azok nem látják az élet értelmét, akik mesevilágban élnek, és pont ez a mesevilág tereli el a figyelmüket ezeknek az embereknek a valóság felszínéről is... Nemhogy a felszín alatt rejlő lényegről...
egy kicsit most nem ertem. Most akkor ti hisztek az asztral utazasban, vagy tudjatok, hogy van. Ha csak hisztek benne, akkor nem vagytok biztosak ugye?
Namost ha meg tudjatok, akkor azt bizonyitotta nektek valami, amit szivesen meghallgatunk megnezunk elolvasunk megtapintunk ( a vesszoket illesszetek be ,,,,,,,), hogy mi is tudjuk majd, hogy van asztral utazas.
addig csak futobolondok vannak, akik miutan egymast meggyoztek arrol, hogy letezik rozsaszin sarkany, aztan meg terjesztik is, hogy jeeeee ugyanazt latjuk.
Es bolondok mindig is voltak. Pont ez a lenyeg: en elhiszem ugyanis, hogy te azt hiszed, hogy asztral utazason vettel reszt, ahogy elhiszem azt is, hogy az LSD hatasara az emberek valosagnak tuno dolgokat latnak maguk elott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!