Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A tanárom energiavámpír?...

A tanárom energiavámpír? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Az egyik tanárom óráján megfigyeltem,hogy szinte az egész osztály elálmosodik,és rádől a padra aludni,amikor magyaráz.Amikor közel jön,és nekem beszél,én is totál kifáradok,pedig rendesen szoktam aludni éjszakánként,nem keveset.Eddig kételkedtem az energiavámpíros sztorikban,de gyanús,hogy mégiscsak léteznek!A kérdés nem kamu!Szerintetek létezhet ilyen?Ha nem,akkor mitől dől ki szinte az egész osztály tőle?
2011. febr. 11. 21:17
1 2
 11/17 anonim válasza:
nálunk mindenki tiszta kóma matekórán csak azért mert a tanár KÉPTELEN normálisan magyarázni.sokkal egyszerűbb bealudni,mint megtanulni azt az "idegen nyelvet" amit beszél xD
2011. febr. 12. 11:43
 12/17 Jaewy ***** válasza:
20%

Jóók az eddigi válaszok :D

Én csak annyit fűznék hozzá hogy arra még nem gondoltatok hogy nem "EnergiaVámpírok" csupán van egy ien képességük amiről talán még nem is tudnak ? ....

Amúgy energiavámpírokról még szinte semmit sem hallotam. :S De ha már Vámpírokról van szó mondok valamit : Egyre több kérdés merűl itt fel hogy "LÉTEZNEK-E VÁMPÍROK ÉS HA IGEN AKKOR MIVEL TÁPLÁLKOZNAK" na szóval: Léteznek Vámpírok és vérrel táplálkoznak csak nem úgy ahogy azt egyesek gondolják :D azért, mert ezek a vámpírok (én úgy tudom leginkább) Amerikában élnek bent az erdőkben (ezek nem természetfeletti lények csak egy bizonyos betegségben szenvedő emberek akiknek vérre van szükségük az életben maradáshoz és az emberiség kiközösítette őket külömbségeik miatt) Na most ezek az emberek nem vért szívnak hanem az útesten elrabolják az embereket és fecskendővel szívatják le a vérüket majd azt beadagolják maguknak és utánna elengedik az embert,nem bántják. Na én ezekről a vámpírokrol tudok és szerintem másféle nem is nagyon van :p

2011. febr. 12. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát elég lehetséges, hogy az. De pl én úgy tom, hogy az energiavámpírok sokat panaszkodnak. Mindig amikor találkozol vele, akkor tuti csak a negatívat ontja magából
2011. febr. 12. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
2011. febr. 13. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondd csak, lehet nem rá figyelni? Meg tudod tenni, hogy nem figyelsz rá? Ha nem, akkor energiavámpír. Támadj vissza, mást nem tehetsz.
2011. febr. 14. 16:59
 16/17 anonim válasza:
Végülis lehetséges. Létezik sok minden, amiről nem is gondolnád, és mégis... Energiavámpírok márpedig vannak, és nem szabad sokáig a közelükben tartózkodni, mert teljesen kimeríthetnek. Ne érintsd meg. De ha akarattal tudja befolyásolni a képességét, nektek úgyis mind1.
2011. febr. 14. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, létezik ilyen jelenség.

Világunk jelenleg már erősen szennyezett ezen a téren.

Javasolnám gondold magad köré pl. az "Arany Napúrt", aki erős és vitéz harcos a tiszta egekből.

Az imagináció (=elképzelés) mindenképpen aranyszínű (=nap-színű) legyen, és félelemnélküli, bátor harcos.

Arany gömb (=fénygömb) is lehet.

Aki életerőt szívna, az mindíg sötétséggel közelít.

Ha ezt a titkot megtartanád magadnak, valószínűleg segítene.

Ez csak egy tipp. :-)

2011. febr. 26. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!