A tanárom energiavámpír? (bővebben lent. )
Jóók az eddigi válaszok :D
Én csak annyit fűznék hozzá hogy arra még nem gondoltatok hogy nem "EnergiaVámpírok" csupán van egy ien képességük amiről talán még nem is tudnak ? ....
Amúgy energiavámpírokról még szinte semmit sem hallotam. :S De ha már Vámpírokról van szó mondok valamit : Egyre több kérdés merűl itt fel hogy "LÉTEZNEK-E VÁMPÍROK ÉS HA IGEN AKKOR MIVEL TÁPLÁLKOZNAK" na szóval: Léteznek Vámpírok és vérrel táplálkoznak csak nem úgy ahogy azt egyesek gondolják :D azért, mert ezek a vámpírok (én úgy tudom leginkább) Amerikában élnek bent az erdőkben (ezek nem természetfeletti lények csak egy bizonyos betegségben szenvedő emberek akiknek vérre van szükségük az életben maradáshoz és az emberiség kiközösítette őket külömbségeik miatt) Na most ezek az emberek nem vért szívnak hanem az útesten elrabolják az embereket és fecskendővel szívatják le a vérüket majd azt beadagolják maguknak és utánna elengedik az embert,nem bántják. Na én ezekről a vámpírokrol tudok és szerintem másféle nem is nagyon van :p
Igen, létezik ilyen jelenség.
Világunk jelenleg már erősen szennyezett ezen a téren.
Javasolnám gondold magad köré pl. az "Arany Napúrt", aki erős és vitéz harcos a tiszta egekből.
Az imagináció (=elképzelés) mindenképpen aranyszínű (=nap-színű) legyen, és félelemnélküli, bátor harcos.
Arany gömb (=fénygömb) is lehet.
Aki életerőt szívna, az mindíg sötétséggel közelít.
Ha ezt a titkot megtartanád magadnak, valószínűleg segítene.
Ez csak egy tipp. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!