Ha annyira léteznek szellemek akkor a gyilkosoknak miért nem jelennek meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a gyilkosok/sorozatgyilkosok nem számoltak még olyanról be hogy megjelent az áldozatuk szelleme vagy valami hasonló.. Ha engem valaki megölne akkor a lelkem nem tudna megnyugodni és biztos hogy kisérteném élete végéig...2011. febr. 4. 20:02
1/12 anonim válasza:
ezt ne úgy képzeld el hogy szellem leszel oszt repkedsz ideoda... ahová akarsz xDD
2/12 A kérdező kommentje:
jó de most akkor is.. valahogy csak visszatudnék jönni kisérteni :D
2011. febr. 4. 20:06
3/12 anonim válasza:
Miután a gyilkosok/sorozatgyilkosok ritkán járnak a GYK-ra és ritkán készül velük ezotériáról szóló rádiós/TV-s riportműsor - nem tudhatjuk, hogy megjelenik-e nekik az áldozatuk szelleme. :D
4/12 anonim válasza:
Szia!
Tanulmányozgass a neten, ott erre a jó kérdésre nagyon jó válaszok vannak!:)
6/12 anonim válasza:
nézz körül a neten, olvasgass könyveket, ne csak a tévét nézd...
7/12 anonim válasza:
de azért ne higgy el bármit csak azt amit tapasztalsz....vagy vannak szellemek vagy nincsenek :D Majd megtudod idővel úgyis...:d
8/12 anonim válasza:
Megjelenhet.Láttam egy riportot egy nőről,aki megölte a barátját.Elmondása szerint volt barátja megjelent a cellájában,hogy közölje, megbocsájt gyilkosának.
9/12 A kérdező kommentje:
alapjáraton nem hiszek az ilyenekben de azért érdekel a téma...
2011. febr. 4. 21:11
10/12 anonim válasza:
Erre a kérdésre igazán egyszerű a válasz. Szerinted egy pszichopata sorozatgyilkost meghat az, hogyha valaki kísérti?:D Szerintem nagyon nem érdekli.
Továbbá valószínűleg a szellemekről nem gyilkosok fognak beszámolni a netes blogjaikban:D
Látogasd meg a Csillagbörtönt és interjúvolj meg pár fegyencet:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!