Egy szellem közelségében megnyílhatnak egyes csakrák maguktól?
Lehetséges olyan, ha egy szellem van a közelünkben, akkor hirtelen megnyílnak maguktól egyes csakráink? Mert ma, amikor éppen itt ültem a számítógépnél csak úgy vibrálni kezdett a kezem és a fejem, mint amikor energiát gyűjtök a tenyereimbe, akkor szoktam ilyet érezni. Miután ez megtörtént erősen nyomott hangulat fogott el és úgy éreztem, mintha figyelne valaki. Fura kattogásokat is hallottam a szobából. Kicsit megijedtem és meggyújtottam egy mécsest, utána elmúlt a nyomott érzés és a csakráim is lenyugodtak. Lehetséges, hogy egy szellem miatt nyíltak meg a csakráim maguktól vagy más miatt lehetett ez? Veletek volt már ilyen?
Előre is köszönöm a válaszaitokat :)
"Mert ma, amikor éppen itt ültem a számítógépnél csak úgy vibrálni kezdett a kezem és a fejem"
18:40-kor földrengés volt Magyarországon.
Az első kommentelőnek írom most ezt:
Mikor földrengés volt akkor is éreztem, hogy maguktól megnyílnak a csakráim. Miután megnyíltak egyből jött a rengés. Viszont ez egy órával később volt amit tapasztaltam. Mármint mintha valaki figyelne engem és az a nyomasztó érzéss... :S
A harmadik kommentelőnek is üzenek valamit:
Megvan rá az esély, hogy megérzik az állatok ezeket a dolgokat. A katrina hurrikán pusztítása előtt rengeteg állat elvándorolt a katasztrófa sújtotta területekről. Még újságban is megjelent az állatoknak a rendhagyó, hirtelen vándorlása.
A negyedik kommentelőnek is írnék valamit :D
Akkor miért lehetett ez?
Van tipped mi lehetett ez?
pár évig nagyon a padlón voltam, majdnem bele is pusztultam :S:$
de az már régen volt, most sem vagyok a toppon, de még mindig nem 100% :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!