Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egy szellem közelségében...

Egy szellem közelségében megnyílhatnak egyes csakrák maguktól?

Figyelt kérdés

Lehetséges olyan, ha egy szellem van a közelünkben, akkor hirtelen megnyílnak maguktól egyes csakráink? Mert ma, amikor éppen itt ültem a számítógépnél csak úgy vibrálni kezdett a kezem és a fejem, mint amikor energiát gyűjtök a tenyereimbe, akkor szoktam ilyet érezni. Miután ez megtörtént erősen nyomott hangulat fogott el és úgy éreztem, mintha figyelne valaki. Fura kattogásokat is hallottam a szobából. Kicsit megijedtem és meggyújtottam egy mécsest, utána elmúlt a nyomott érzés és a csakráim is lenyugodtak. Lehetséges, hogy egy szellem miatt nyíltak meg a csakráim maguktól vagy más miatt lehetett ez? Veletek volt már ilyen?

Előre is köszönöm a válaszaitokat :)

2011. jan. 29. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:

"Mert ma, amikor éppen itt ültem a számítógépnél csak úgy vibrálni kezdett a kezem és a fejem"

18:40-kor földrengés volt Magyarországon.

[link]

2011. jan. 30. 02:54
 2/9 anonim ***** válasza:
És a kérdező tapasztalatainak miköze a földrengéshez??Érdekes...felettébb.
2011. jan. 30. 03:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon érdekesek és ijesztőek ezek a természet jelzései.Itt a kutyák is már napok óta nyugtalanok éjszakánként..Lehet megérzik az állatok előre ezeket a dolgokat?
2011. jan. 30. 03:24
 4/9 anonim ***** válasza:
A csakrák egészséges állapotban alapból nyitva vannak. Szellem-jelenségnél inkább bezárul egy-kettő, ami nem jó.
2011. jan. 30. 09:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Az első kommentelőnek írom most ezt:

Mikor földrengés volt akkor is éreztem, hogy maguktól megnyílnak a csakráim. Miután megnyíltak egyből jött a rengés. Viszont ez egy órával később volt amit tapasztaltam. Mármint mintha valaki figyelne engem és az a nyomasztó érzéss... :S

2011. jan. 30. 09:42
 6/9 A kérdező kommentje:

A harmadik kommentelőnek is üzenek valamit:

Megvan rá az esély, hogy megérzik az állatok ezeket a dolgokat. A katrina hurrikán pusztítása előtt rengeteg állat elvándorolt a katasztrófa sújtotta területekről. Még újságban is megjelent az állatoknak a rendhagyó, hirtelen vándorlása.

2011. jan. 30. 09:59
 7/9 A kérdező kommentje:

A negyedik kommentelőnek is írnék valamit :D

Akkor miért lehetett ez?

Van tipped mi lehetett ez?

2011. jan. 30. 10:03
 8/9 anonim ***** válasza:
nem, hacsak hozzá nem fér és befolyásolni tudja az energia rendszered főtengelyét. De akkor nem maguktól, hanem a lény akaratából nyílnak fel, de ehhez neked nagyon nagyon padlón kell lenned lelkileg.
2011. febr. 1. 19:10
 9/9 A kérdező kommentje:

pár évig nagyon a padlón voltam, majdnem bele is pusztultam :S:$

de az már régen volt, most sem vagyok a toppon, de még mindig nem 100% :S

2011. febr. 2. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!