A fekete macskák tényleg a boszorkányok kísérői, és a sötét erők szövetségesei?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 13:05
21/32 anonim válasza:
az én kis cirmim nem boszorkány
22/32 anonim válasza:
dehogyis.ez olyan hülyeség azért mert fekete a macska...-.-"
És ha egy embernek fekete a haja akkor az is az ?!!
24/32 anonim válasza:
A babona attól veszélyes,hogy meggyőződéssel párosul.Ha negativ asszociációkat /képzettársitás/ vált ki pl.a fekete macska látványa,akkor jó eséllyel be is vonzza a rosszul "beprogramozott"elme.
25/32 anonim válasza:
Persze. Amiota nekem is van egy fekete macskam, azota nalunk ki-bejarkalnak a boszorkanyok, sot meg egyszer Darth Vader is benezett hozzank.
26/32 anonim válasza:
ugyan már! ezek a fekete macskát rockerek! nem bánt,hisz a borszorkány nincs sehol,pedig ha van akkor pocsék lesz a világ no meg a földet is! Szóval miért a fekete macska? mert ROCKER! :D:D:D nem pedig macskanő :D
27/32 anonim válasza:
Hát nem tudom. Van egy cicám, nagy és fekete.
...minden éjjel ő hozza nekem a seprűt, és nyávog, ha indulnom kell a Gellért hegyre. ;)
29/32 anonim válasza:
Ez természetesen így van, nekem is van egy 4 hónapos fekete cicám, aki rendszeresen megkergeti az egyik barátnőm yorkshire terrierjét.
30/32 anonim válasza:
Tehet róla szerencsétlen macska h fekete???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!