Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi fogta meg a kezét? Talán...

Nem kamuzok! kérdése:

Mi fogta meg a kezét? Talán egy szellem?

Figyelt kérdés

az egyik barátnőm mesélte (Gréta) hogy amikor a barátnőjénél aludt(Fanni) nagyon különös dolgok történtek velük: ugyebár már mondtam h Gréta ott aludt Fanniéknál.. És filmet néztek.Amikor filmet néznek mindig visznek fel Fanni szobájába ennivalót, meg innivalót. De most elfelejtettek felvinni innivalót, és nem akartak a csapból inni mert rossz ízű náluk a víz (ennivalót vittek fel, sós chipset ezért szomjaztak meg nagyon). Szóval Fanni mondta Grétának, hogy menjenek le a konyhába, de ne kapcsolják fel a villanyt mert akkor mindenki felkelt volna.. Hát így is tettek..Csak 1 probléma volt: Nem láttak a sötétben.

(megfogták egymás kezét, mert alapból féltek) és így mentek. Már a nappaliban jártak amikor Fanni elesett a fotelban..Gréta ment tovább de amikor hallotta a puffanást(amikor elesett) megszorította valaki kezét(senki más nem volt lent, csak ők) és amikor Fanni halkan mondta hogy segítsen neki Gréta, na akkor nagyon megijedt..(kinek a kezét fogta meg??) gyorsan elengedte azt a kezet amit fogott.. és oda rohant Fannihoz..NA ez még nem minden!! bementek a konyhába és Fanni mondta Grétának hogy kapcsolja fel a villanyt, hogy ő tudja keresni az innivalót..Gréta lenyomja a villanykapcsolót de nem kapcsolódott fel..3 villanykapcsoló volt a konyhába de egyiket sem lehetett felkapcsolni..Amikor már nagyon megijedtek azt mondták hogy na jó most már inkább mennek fel és isznak csapvizet még az is jobb mint hogy itt keresgélni, közbe meg félni. Fel szeretnének menni erre meg becsukódott az ajtó...olyan volt mintha valaki kulcsra zárta volna. Erre egy nagyot visítottak és azt Fanni testvére (Pisti) meghallotta ezért lement hozzájuk.Elmesélték Pistinek a történetet de nem hitt neki k (hát valószínű hogy senki sem hinne nekik) na jó mondták.. felmentek de már náluk volt az innivaló(narancslé) és Pisti szobájába mentek be mert hát még akkor is féltek. De egy nagyon furcsa dolog történt! A számítógép magától kikapcsolódott!! Na ekkor már Pisti is hitt nekik, de sajnos nem tudtak semmilyen értelmes magyarázatot adni a dolgokra , ezért csak arra tudnak következtetni: Hogy egy természet feletti lény volt az: Egy SZELLEM!!!!!

2011. jan. 22. 10:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek neked!!!! Mert velem is sok szellemes dolog történt már meg:(
2011. jan. 22. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Velem is történt már sok megmagyarázhatatlan dolog. Elhiszem. Félelmetes.
2011. jan. 23. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:

mikor olvastam h nincs villany meg a gép is magától kikapcsolt akk nekem egyből leesett h nincs áram erre ti vagyis ők nem jöttek rá? am én is szoktam olyat érezni h valaki megszorítja a kezem de nem szellem csak ugy érzed az ajtó meg egyenesen kamu szal máskor hihetőbbet találjonak ki a barátnőid

ennyi az ésszerű magyarázat :D

2011. jan. 26. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, igaz vagy nem, én besz@rtam ahogy olvastam...

gyengék az idegeim.

2011. jan. 28. 23:04
 15/18 anonim válasza:
utolso egyet ertek..:(
2011. febr. 2. 14:45
 16/18 Toma Dominik ***** válasza:
lehet hogy elment az áram azért nem kapcslodot fel a vilany a gép meg felmelegedet és ujraindult
2011. ápr. 6. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan,hogy lekapcsolódott a gépem. Pedig úgy vagy,hogy ha fél óráig nem csinálunk semmit rajta,kikapcsol. Valamelyik nap kimentem valamit segíteni a mamámnak. És amikor kb. 20 perccel később éppen leülök a gép elé,erre kikapcsol XD. Meg a hugom barátnője is úgy járt XD. Játszott a gépemen és egyszer csak kikapcsol XD. Aztán hülyeségből azt mondtam,hogy a szellem szórakozik velünk XD.
2011. jún. 21. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
kamilla :)
2011. jún. 28. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!