Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek? (nem hiszek...

Szerintetek? (nem hiszek benne, de ez elgondolkodtatott)

Figyelt kérdés

Most olvastam azokról a fekete szemű nem tudom mikről.

És az iskolánkban is van egy fekete szemű elsős kisfiú.

De szemefehérje van, csak a szeme azon kívül fekete.

Sokszor látom hogyha elmegyünk az LB-mel engem néz. :S

Múltkor épp játszott "magában" és kicsavarta a nyakát az én nyakam jobb esetben már kitörtött volna :D

És azok a nagy fekete szempár merett egyenesen a szemembe.

Rossz érzés tölt el ha meglátom, de ha rám néz ..

Hát az... Nagyon rossz.

Soha nem tulajdonitottam neki nagyobb jelentőséget, hisz csak egy kisfiú. Soha nem hallottam feket szemű nem tudom mikről csak most.

Nem vámpír meg démon szerintem, hisz ilyen szerintem nincs. De akkor mi??

UI: És még soha nem láttam azt sem hogy az anyukája vagy bárkije jött volna érte. Egyedül megy egy elsős gyerek??

2011. jan. 21. 20:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

akkor vagy velem van a baj, hogy félek a fekete szemektől. Vagy lehet hogy ti más fekete szemre gondoltok.

De ez valami brutális félelmetes. Ha csak a szemét nézed úgy hogy Ő nem néz a szemedbe, akkor még nem olyan fészes. De mondhatni hogy barna a szem gólYOJA ÉS FEKETE A SZEME. Fekete haja van, és az egész kisfiú negativ energiát sugal. Barátai vannak, a tanárok is szeretik

2011. jan. 22. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
te nagyon paranoiás vagy....vagy túl sok dolgod van.
2011. jan. 22. 23:10
 13/17 anonim válasza:

woow.

.lehet h EdwardCullen fia.?!

2011. jan. 23. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:
-.- pihentagyú
2011. jan. 23. 11:13
 15/17 anonim válasza:
leírást adtál az elsős Tom Denemről( Voldemort)
2011. ápr. 26. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem is már olyan fekete szemem van és edig senki sem ilyet meg tőlem sőt rengeteg cimbim van.
2011. aug. 18. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Először is a "fekete szemű nem tudom mik"re nincs bizonyíték. Csak írásos. És hát az emberek bármit írhatnak. Másodszor ennek a kisgyereknek, mint te is írtad, van szemfehérje.

Te csak túl paranoiás vagy.

Különben meg a leírások alapján ezek a fekete szeműek, általában becsöngetnek emberekhez...Szóval semmi nem stimmel. Jó ég mi lenne veled Japánban...

2011. aug. 18. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!