Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek? Vagy vmi más?

Szellemek? Vagy vmi más?

Figyelt kérdés
Kb. 5 évvel ezelőtt egy elég régi házban laktunk. 1x este az öcsém mondta,h. aludjak az ő szobájában. MOndtam,h oké, persze. Az éjszaka közepén felkeltem ránéztem és kajak, egy csontvázat láttam a helyén,becsuktam a szemem és még mindig csontvázként láttam őt, azóta is félek tőle:D. Vele pedig azt történt ( nem ugyanakkor),h. mikor aludt az ágya mellett volt egy szekrény benézett a szekrény mögé és egy öreg nénit látott aki vigyorgott rá...Ja és ez az öcsém meg egy másik kajakra teleportáltak egymással az ágyban...
2011. jan. 21. 15:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Képzelődés, álom, elmebaj!

Nem néztetek horrort előtte? Én egyszer egy emberi alakot láttam, már majdnem megijedtem, de csak árnyék volt, ami egy emberre hasonlított.

2011. jan. 21. 15:40
 12/42 anonim ***** válasza:
majd akkor fogod elhinni hogy képzelődtél, amikor leszoksz a kajakra szó használatáról. ":S".
2011. jan. 21. 15:46
 13/42 anonim válasza:
A seggedből azóta nem állt még ki egy parabola? Nekem KAJAKRA egy 20 méter átmérőjű parabola mászott elő a seggemből mikor arattam a földön. Én is így kezdtem. Elsőnek öcsém csontvázát láttam. Aztán szóltam a hullaszállítónak, hogy ideje lenne már elvinni.
2011. jan. 21. 16:01
 14/42 tetris ***** válasza:
Nem értettem kristálytisztán: mit csinált az öcséd a másikkal kajakra? Teleportált az ágyban? Kivel, hogyan?
2011. jan. 21. 16:49
 15/42 A kérdező kommentje:
igen teleportált a másik öcsémel
2011. jan. 21. 16:57
 16/42 anonim ***** válasza:
Nekem van jogsim kajakra. :D
2011. jan. 21. 17:01
 17/42 A kérdező kommentje:
de ez h jön ide?
2011. jan. 21. 17:18
 18/42 anonim ***** válasza:
Neked most két öcséd van?
2011. jan. 21. 17:20
 19/42 A kérdező kommentje:
nem 5 de tényleg 5 van
2011. jan. 21. 17:31
 20/42 tetris ***** válasza:

Van ugye 5 db öcséd, 2 szülőd, vagy te. Az összesen 8.

Esetleg van még néhány rokon nálatok? Nővér, nagynéni, másodunokatestvér, stb?

Mert hát ahol ennyien vannak, ott bármi megtörténhet.

Miért nézett az öcséd éjszaka közepén a szekrény mögé?

Nekem ilyen eszembe se jutna. Pláne ha még valami nyanya is ott lenne és vigyorogna, de kajakra.

2011. jan. 21. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!