Szerintetek egy gonosz erő irányít?
Első dolog : nincsenek véletlenek, csak ok okozat összefüggések. A baleseteknek valószínűleg köze vagy hozzád és a mágiához.
Hozzátenném még, hogy a szellemidézés nem Fekete Mágia, gondolom nem tanultad senkitől,csak úgy magadtól belevágtál mert jó heccnek tűnt. A céltalan,unalomból történő idézéseknek lehetnek ilyen hatásaik.
A Fekete Mágia alapvetően olyan technikák gyűjtő fogalma,amikkel ártani lehet. Ha 10 éve érdekel,akkor ezzel tisztában kéne lenned.
Ha nem akarsz másoknak ártani,akkor hagyd abba.
Ha kérdésed van,irj privit.
Fekete mágiával foglalkozni nagyon nem éri meg,mert előbb-utóbb visszaüt az emberre és amúgy is gonosz dolog.Te negatív entitásokat vonzhattál be az idézgetéssel,mert már nyilván akkor sem jó cél vezérelt.
Imában kérj bocsánatot azért,amiket kívántál,tettél,és kérd,hogy a gonosz erők távozzanak tőled.Ezután végleg hagyj fel a fekete mágiával,ártó gondolatokkal,mert előbb-utóbb téged is nagy baj érhet!
Ez nem poén!!!!!!!!!!!!!!!
Menny templomba és imátkoz a jó istenhez, kérj bocsánatot a jó istentől bűneid miatt.
És vegyél egy új autót a csajodnak :)
De igenis van köze az idézéshez, mert meg lehet idézni a gonosz erőket is! Úgyhogy ez nem hecc! Rituálé keretein belül beszélsz velük, ami már idézésnek számít! Hiszek Istenben, és voltam már nem egyszer templomban is, de akkor sem tűnnek el az életemből.
Amúgy meg Nő vagyok, így nem csajom van!
Neharagudj ,nem bantaskepp de magadra ves!Minek kellet azokat a dolgokat tenned? nem csinalhattal volna valami mast ?Az ilyeneket hagyd szakertokre.
Es magad is lathatod mi let belole...
Egyáltalán tudod, hogy kik kisértenek?
Én is néha látok szellemeket, de nem úgy nézek rájuk, hogy kisértenének, hanem úgy mint energiák.
Egyszer volt nekem, egy olyan hogy megszállt valami de csak pár másodpercig történt meg, egy hang szólt a fejemben ébren voltam, de nem tudtam mozdulni, csak levegőt tudtam venni. Valahogyan mondott valamit a fejemben és én válaszoltam rá, és akkor kikatant az agyam és semmit nem tudtam csinálni vártam, próbáltam mozogni.
De szokásomhoz híven gyorsan koncentráltam, megnyugodtam, lélegezni kezdtem, becsuktam a szemem és amikor kinyitottam, akkor gyorsan felkeltem és hát kimentem a kocsiból mivel a kocsiban próbáltam elaludni, és akkor történt ez meg velem. (egyébként alvás paralizis-re tippelek, de mindegy)
Sétáltam és a friss levegőn sétáltam. Azt ennyi volt. Anyáméknak elmondtam de lese szarták(mivel akkoriban hetekig alig aludtam valamit, és hát nem vettek komolyan sem). Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!