Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Elég erősen éreztem azt, hogy...

Elég erősen éreztem azt, hogy nem vagyok egyedül a szobában. Később olyan érzésem volt, mintha leült volna valaki a fejem mellé, és hintázott volna előre-hátra. Mi volt ez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 15:09
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Én nem kérdeznék tőle. Veszélyes vizekre evezel ezzel. Ha mindennek van jó és rossz oldala, a világban is léteznie kell Jó oldalnak (erőnek) és Rossz oldalnak (erőnek) Addig amíg a Jó oldal (Isten) türelmesen vár arra, hogy beengedd az életedbe, addig a Rossz oldal (Gonosz) kopogtatás nélkül tör az életedre. (Ez történik most Veled)

Ha a Rossz oldallal felveszel egy kapcsolatot nehezen fogsz szabadulni Tőle. Ugyanis célja az ember félembe, nyomorba döntése.

".....emberölő volt kezdettől fogva.." (János evangéliuma 8:44)

Te döntesz. A csöndesen, türelmesen váró Isten, vagy a kopogtatás nélkül betolakodó Gonosz.

2011. jan. 19. 14:40
 22/29 A kérdező kommentje:

Szerintem múlt éjszaka is nálam volt... Vagyis velem egy légtérben. Feküdtem az ágyamon, egyszer csak úgy éreztem, hogy közeledik felém. Elég közel jött hozzám, és hideget éreztem. Mintha közel hajolt volna hozzám...

Aztán ma délután készültem a vizsgámra, ültem az ágyamon, és olyan érzésem volt, mintha leült volna az ágyam szélére valaki. Szintén hideget éreztem. Később a lábamnál is éreztem hideget, majd a kezemnél. Később éreztem, hogy a kezemnél és a lábamnál piros folt volt, és eléggé égett.

2011. jan. 19. 18:52
 23/29 tetris ***** válasza:

Amikor jelenlét érzésed van, akkor hangosan, érthetően, jól tagoltan a következőket kéne mondanod:

"Van itt most valaki, aki kapcsolatot szeretne létesíteni velem? Kérem jelezze ezt egy koppintással."

Na, és akkor vársz, hogy lesz-e valami. Ha van koppintás, akkor folytathatod.

De arra ügyelj, nehogy túl hangos legyél, és a szomszéd megtréfáljon.

Esetleg megállapodhatsz vele, hogy 1 kopp azt jelenti, hogy igen. 2 kopp meg azt, hogy nem.

Esetleg megkérheted, hogy ugorjon már át valamelyik ellenségedhez, és huhogjon a fülébe.

Ha már ott van neked ez a valami, legalább tegye magát hasznossá.

Ha olyan jó hideget tud csinálni, egy csomó energiát megspórolhatna neked, ha mostantól a fagyasztóban leledzene. Biztos elférne a fagyasztott csirkecombok, meg a pörköltmaradék között.

2011. jan. 19. 23:32
 24/29 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Ha mostanában így megszaporodtak a szellemek, akkor hasznosítsuk is őket!
2011. jan. 19. 23:36
 25/29 cili cica ***** válasza:

kehányba születtél?ki 2000 valamennyibe születik az látj a z aurájukat vagy mijüket szoval a körvanalát a szellemnek ugyhogy ha felnött akkor örülj hogy ha születik 2000 valamennyibe gyereked mer akkor bizasnyitani tudja a szellemek létezését!:)remélem segitettem üdv cili cica am irj az emailomra köszi:

szokolics98@freemail.hu

2011. jan. 21. 16:35
 26/29 nem kamuzok! ***** válasza:
nálad a pedomaci szórakozott..:D
2011. jan. 23. 14:12
 27/29 xSyriellex válasza:

nem poén,. ilyen komolyan van. én mikor esténként nem tudok aludni, mostanában azt szoktam hallgatni hova járkál a család negyedik tagja... van hogy bejön a szobámba, olyankor nyikorog az ajtó, g.cihideg van, néha megfogja a kezem v leül mellém, vagy lemegy a lépcsőn, bemegy a konyhába, leül a székre vagy a kanapéra... kezdek hozzászokni, főleg azok után, hogy olyan dolgokat is jelzett a maga módján, amikre amúgy nem jöttem volna rá, de ezekre nem térnék ki mert fájdalmas emlék... :) volt h arra keltem fel h szorítj a kezem, vagy simogatja a hajam. nemtom ki ez, és mit akar, de nem bánt.viszont amikor a kulcsommal szivat azt nem bírom.

félreértés ne essék, mikor járkál akkor bebújok a a takaró alá, dúdolok, köhögök sötöbö míg el nem megy, szóval rendesen fosom a cérnát... x'D és nem hallucináció :S :D

2011. dec. 28. 11:08
 28/29 Trollocska07 ***** válasza:

Lehet hogy csak képzelted, hallucináltál. De ismerős, én is ilyen, ahogy az egyik válaszoló írta, 'érzékeny' vagyok, (én mindkét értelemben) de nem olvastál előtte valami para dolgot? Paranormális jelenségeket például, vagy egyszerűen csak az ezotéria topic-ban kattintgattál, a természetfeletti lényeknél, mert nekem akkor szokott ilyen érzésem lenni.

Később olyan érzésem volt, mintha leült volna valaki a fejem mellé, és hintázott volna előre-hátra.

Gondolom az ágyon vagy fotelon feküdtél. Nos, besüppedt ott az ágy, fotel stb?

2012. szept. 16. 15:20
 29/29 anonim válasza:
szerintem sok volt a THC!!!!
2012. okt. 8. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!