Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Elég erősen éreztem azt, hogy...

Elég erősen éreztem azt, hogy nem vagyok egyedül a szobában. Később olyan érzésem volt, mintha leült volna valaki a fejem mellé, és hintázott volna előre-hátra. Mi volt ez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 15:09
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Jaj, ne írjatok már olyanokat, hogy ,,csak beképzelted", meg ilyenek!Ha úgy érezte, akkor úgy is volt!Aki nem tudja beismerni, hogy vannak furcsa dolgok, az fél tőlük.Szóval úgy volt ahogy mondtad.
2011. jan. 17. 20:28
 12/29 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, mi fog ma este történni. Most is úgy érzem, hogy itt van mögöttem, de próbálok nem félni :SS
2011. jan. 17. 20:59
 13/29 kicsigman ***** válasza:

Hát nekem olybá tűnik hogy az fél aki érzi lásd kérdező.

Furcsa dolgok pedig vannak de nem megmagyarázhatatlanok max csak túl keveset tudunk róluk.

2011. jan. 17. 21:04
 14/29 anonim ***** válasza:
Hát igen, inkább azok a parásak akik ezt elhiszik. Érdekes én van, hogy itthon vagyok egyedül, ajtó bezárva és eszembe nem jut, hogy valaki a hátam mögött legyen, hiszen minden zárva. Hát aki ilyenkor hiszi, hogy van valaki mellett, na annak ajánlom a dilidokit.
2011. jan. 17. 21:20
 15/29 tetris ***** válasza:

Ha azt érzed, hogy ott áll mögötted, és nagyon parázol, talán próbálj meg kommunikálni vele. Kérdezd meg, hogy kicsoda, és mit akar.

Na, ha válaszol, akkor aztán tényleg besz..hatsz.

Ha nem válaszol, akkor nincs is ott semmi és senki.

2011. jan. 17. 23:12
 16/29 anonim ***** válasza:
Én mindig érzem a hirtelen hideget a szobámba, és ez köztudott ha szellem van a házba.
2011. jan. 18. 00:39
 17/29 anonim ***** válasza:
köztudott? azért mert volt a 6. érzék című filmben? :)
2011. jan. 18. 08:45
 18/29 anonim ***** válasza:
Köszi a privit kérdező! :)
2011. jan. 18. 13:34
 19/29 anonim válasza:
Szia szerintem a képzelőerőd nagyon határtalan, és annyira bemeséled magadnak, hogy elméd játszik veled!:)
2011. jan. 18. 17:05
 20/29 A kérdező kommentje:
Hogyan kérdezzek tőle?
2011. jan. 18. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!