Szerintetek ez mitől van? Segítség!
Figyelt kérdés
Na szoval az történt már vagy 20-szor velem hogy elaludtam este rendesen az ágyamba és amikor felébredtem az ágyam másik oldalában volt a fejem tehát megfordultam valahogy de nem tudom hogy hogy mert hát nem olyan nagy az ágyam hogy megírjak rajta fordulni! Szerintetek hogy lehetett ez??2011. jan. 16. 18:28
11/24 A kérdező kommentje:
Na igen velem is pont ugyanezek de miérttt???
2011. jan. 18. 13:37
13/24 anonim válasza:
Velem az volt, hogy táborban beszakadt az ágy a fejemnél, ezért megfordultam, de úgy nem nem volt kényelmes, ezért éjjel sokat forogtam barátom elmesélése szerint akkor is amikor aludtam.
14/24 anonim válasza:
Én tavaj április 1. én(érdekes)a konyhapulton ébredtem.A szobám a második emeleten van,a konyha a földszinten.Tehát nyugi.10 évesen ezt elég nehéz megérteni,hogy hogy történt de szerintem nem szellem volt,sem idegen lény csak egyszerűen vagy alvajártam,vagy haverom vonszolt le,mondjk azt nem hiszem.A te eseted ehhez képest semmi.Egyszóval:nyugi.
15/24 anonim válasza:
oh bocs a nyugi 2x volt (előző vagyok)
16/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokkat
2011. jan. 22. 13:16
17/24 anonim válasza:
Én be is tudok takarózni álmomban. Csak oda kell készíteni a takarót pont mellém. Amikor lefekszem, még meleg van - éjjel meg fáznék. Így pont jó, hogy álmomban takaródzom be.
18/24 anonim válasza:
nem ebredtel fel teljesen amikor megfordultal. elofordul ez. ebben semmi kiserteties nincs.
en multkor ugyanigy nem ebredtem fel amikor forgolodas utan felultem, feloltoztem es lementem a benzinkutra cigiert
19/24 anonim válasza:
Lehet, hogy alvajáró vagy. Érdemes lenne megkérned valakit, hogy töltsön nálad pár éjszakát és figyeljen meg. Akkor kiderülne, mi a helyzet. Ha alvajáró vagy, akkor pedig óvatosnak kell lenned, mert előfordulhatnak balesetek is.
20/24 anonim válasza:
maga az átfordulás úgy is mehet, mint a magzati átfordulás, magadhoz húzod a lábad, fölé görnyedsz, felveszed a magzati pózt és addig mocorogsz, míg ellenkező irányba nem fordulsz, majd kinyújtózol. nem kell hozzá se felkelni vagy se alva járni. valószínűleg alvás közben olyan érzést kelt a puha meleg takaró, mit az anyaméh és ösztönösen beindul ez a reakciód.
úgy emlékszem, kiskoromban, mikor dunnában aludtam velem is megesett, hogy az ágy végében lógott a fejem reggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!